Παπαγεωργίου: “Οι φίλαθλοι είναι κοντά για το restart”

O Χάρης Παπαγεωργίου μίλησε για την γιορτή των 100 χρόνων του Άρη, αλλά και την απίστευτη ανταπόκριση του κόσμου.

Συγκεκριμένα τόνισε στον “Αρένα”:

«Η κακή πορεία του Άρη δημιούργησε ένα άσχημο κλίμα  και έπρεπε να κάνουμε μια γιορτή όπως οφείλαμε και τιμήσαμε τον θεό του πολέμου. Η εισήγηση της επιτροπής ήταν να υπάρχουν εκπρόσωποι του πολιτικού χώρου. Η πίκρα των φιλάθλων έχει ξεχειλίσει και δεν είχε να κάνει μόνο με τους πολιτικούς.

Οι Αρειανοι τα έχουν  καταλογίσει όλους στους πολιτικούς. Δεν επικροτώ αυτές τις ενέργειες και θα έπρεπε να είμαστε περισσότερο συγκρατημένοι. Μέχρι το σημείο που έλεγχα την κατάσταση δεν είχε υποστεί κάτι ο Μπουταρης, δεν ξέρω στην συνέχεια τι έγινε».

Συνεχίζοντας ο Χάρης Παπαγεωργίου είπε χαρακτηριστικά:«Στον Λευκό Πύργο ήμουν μαζί με τους Γκαλη, Γιαννάκη, Σιγάλα και Κοκολάκη. Θυμηθήκαμε τα παλιά  και λέγαμε ιστορίες. Όλοι είναι πρεσβευτές του Άρη και μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα. Θεωρούν τιμή που φόρεσαν την κιτρινόμαυρη φανέλα»

Ο κόσμος του Άρη αντιλαμβάνεται την προσφορά του καθενός  και τις προθέσεις τους. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια για αυτή την γιορτή γιατί την οφείλαμε στον κόσμο και την ιστορία του Άρη. Έχουμε και άλλες εκδηλώσεις που έχουμε προγραμματίσει και περιμένουμε την εξέλιξη με την ποδοσφαιρική ομάδα. Υπάρχει αρκετός χρόνος για τις επόμενες εκδηλώσεις μας , μέσα από την πρωτοβουλία που αναπτύξαμε  για  την ιστορία του συλλόγου».

Είναι εντυπωσιακό που αυτό που συμβαίνει και σε έναν βαθμό είναι ανεξήγητο φαινόμεο. Σε όλα τα τμήματα ο Άρης φυτοζωεί. Η παρουσία όμως είναι εντυπωσιακή, είναι παθιασμένοι και διψούν  για καλύτερες μέρες. Ο κάθε φυσιολογικός άνθρωπος λυγίζει, αλλά οι φίλαθλοι του Άρη είναι κοντά στην ομάδα και στην προσπάθεια που γίνει για restart»

To Top