Τσαρούχας: «Ο κόσμος του Άρη δε χωράει σε μαγαζάκια»

Ο Νίκος Τσαρούχας, πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης μίλησε με αφορμή τα γενέθλια του συλλόγου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον “Focus 103,6”:

Σχετικά με την εκδήλωση των 100 χρόνων: Καταρχήν να συγχαρώ τους διοργανωτές για την όλη προσπάθεια αλλά κυρίως για το ότι διάλεξαν το Αλεξάνδρειο για να γίνει αυτή η γιορτή, καθώς, ως γνωστόν, ο κόσμος του Άρη δε χωράει σε μαγαζάκια.

Φυσικά η γιορτή αμαυρώθηκε από κάποιες ενέργειες ορισμένων νεαρών, τους οποίους φυσικά δικαιολογώ, καθώς το νεαρό της ηλικίας τους δεν τους επιτρέπει να γνωρίζουν καλά ιστορία. Ο Άρης και οι επιτυχίες που έχει φέρει δεν οφείλονται μόνο στους παίκτες αλλά και σε πρόσωπα που μάτωσαν οικονομικά ως παράγοντες για να φτάσει η ομάδα να θεωρείται μεγάλη. Και αναφέρομαι στον κύριο Μπουτάρη, και τις αποδοκιμασίες εις βάρος του, ο οποίος στην τελική είναι και δήμαρχος της πόλης μας.

Σχετικά με τα προβλήματα που βασανίζουν την ομάδα: Τα προβλήματα δεν είναι τωρινά, αλλά δυστυχώς χρονίζουν. Και αυτή τη στιγμή δεν είναι το αγωνιστικό αυτό που καίει την ομάδα. Το μικρόβιο αυτό που βασανίζει την ποδοσφαιρική ομάδα και είχε και επιπτώσεις σε όλα τα αθλήματα υπάρχει εδώ και δέκα χρόνια.

Σχετικά με τις παρουσίες της χθεσινής εκδήλωσης: Είδαμε ότι πολύ τίμησαν χθες το σύλλογο με την παρουσία τους. Θα μπορούσαμε φυσικά να είμαστε πολύ περισσότεροι, αλλά θέλω να πιστεύω πως όλοι οι υπόλοιποι απλά δε μπορούσαν να παραβρεθούν.

Σχετικά με το ‘’αύριο’’ της ομάδας: Το αύριο πρέπει να μας βρει ενωμένους, με όσες δυνάμεις έχουμε, ώστε να μπορέσει να ορθοποδήσει η ομάδα. Χρειάζεται αυτοί που διοικούν το σύλλογο να αλληλοϋποστηριχτούν, να βρουν αντοχή να συνεχίσουν και να πρωταγωνιστήσουν, κρατώντας στην ομάδα ότι καλύτερο διαθέτει αγωνιστικά σε όλα τα αθλήματα. Στο ποδόσφαιρο ακόμα, θα πρέπει να στηρίξουμε το Λάμπρο Σκόρδα, αφού αυτός είναι η διοίκηση. Έκανε πολλά λάθη, αφού θεωρούσε τον εαυτό του ‘’ξερόλα’’, αλλά και ο ίδιος θα πρέπει να καταλάβει ότι πρέπει να κάτσει και να συζητήσει με ανθρώπους σχετικούς με το αντικείμενο χωρίς διαμάχες και κόντρες.

Και μία ευχή για το μέλλον: Εύχομαι σε όποια κατηγορία κι αν αγωνιστεί ο Άρης του χρόνου στο ποδόσφαιρο, η προσπάθεια να στηριχτεί από όλους και να γίνουμε πολύ περισσότεροι απ’όσοι είμαστε. Ο κόσμος πρέπει να βοηθήσει την ομάδα και το γήπεδο κάθε φορά να είναι γεμάτο, επαναλαμβάνω σε όποια κατηγορία κι αν αγωνιστούμε.

To Top