Παπαγεωργίου: “Πρέπει να τιμήσουμε τον Άρη, παρά τα γκρίζα χρόνια…”

O μεγάλος άσος του Άρη και μέλος της επιτροπής οργάνωσης της εκδήλωσης των 100 χρόνων του συλλόγου, Χάρης Παπαγεωργίου μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης με αφορμή την τελευταία συνάντηση.

Αναλυτικά όσα είπε στον Focus fm 103,6:

Για την εκδήλωση των 100 χρόνων του Άρη

«Σε πρώτη φάση αποφασίστηκε ποιοι θα είναι καλεσμένοι. Ο χρόνος μας πιέζει. Η εκδήλωση θα γίνει στο Αλεξάνδρειο, είναι οριστικό. Την Τρίτη (11/3) θα γίνει νέα συνάντηση. Καλώ όλους τους αρειανούς ανεξαρτήτου ηλικίας. Είναι μια μέρα τιμής και περηφάνιας για τους Αρειανούς. Θα είναι ένα Αλεξάνδρειο πλημμυρισμένο στα κίτρινα.

Θα υπάρξουν βίντεο και αφιερώματα με παλιές δόξες του συλλόγου. Υπάρχουν κάποιοι που έχουν ενστάσεις για αυτή την εκδήλωση καθώς τα πράγματα δεν είναι και πολύ καλά. Ίσα ίσα όμως θα πρέπει να ξυπνήσουμε μνήμες στα γκρίζα χρόνια που περνάει ο Άρης.»

 Για την ομάδα μπάσκετ του Άρη τότε και τώρα:

«Όπως η ζωή έτσι και ο αθλητισμός εξελίσσεται. Το ποδόσφαιρο όπως και το μπάσκετ έχουν γίνει πιο δυνατά και δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τις δύο εποχές. Η τωρινή ομάδα έχει παίκτες που χρειάζονται πίστη και όραμα. Οι οπαδοί είναι κοντά στην ομάδα.»

 Για τον ποδοσφαιρικό Άρη:

«Δεν με αφήνει αδιάφορο η κατάσταση του Άρη στο ποδόσφαιρο. Ο Άρης θα είναι ενιαίος. Από τότε ήμασταν ενωμένοι. Είμαστε όλοι μαζί μια οικογένεια.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ το ρεπορτάζ από τη συνάντηση για τα 100 χρόνια

To Top