Παπαγιαννόπουλος στο PRESSARIS: «Ναι, μίλησα με τον Άρη, θέλω να έρθω, αλλά…»

Ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος επιβεβαίωσε τα σενάρια που τον θέλουν να είναι στο μεταγραφικό βεληνεκές του Άρη. Μιλώντας στο PRESSARIS από τη Σουηδία, μίλησε για τους κίτρινους, αλλά και τα εμπόδια που υπάρχουν στην ολοκλήρωση της μετακίνησής του.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τόνισε πως θα ήθελε να επιστρέψει στην πατρίδα του για να αγωνιστεί στον Άρη, αλλά το συμβόλαιο που έχει για άλλα δυο χρόνια με την Ασίρισκα αποτελεί εμπόδιο για την έλευση του στην Ελλάδα.

Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός που διαθέτει ελληνικό διαβατήριο δεν κρύβει πως θα τον ενδιέφερε η προοπτική να παίξει στους κίτρινους αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να δοθούν ανταλλάγματα στην Ασίρισκα, με την οποία έχει συμβόλαιο για άλλα δυο χρόνια.

Είναι γεγονός ότι άκουσε με χαρά το τηλέφωνο του να δέχεται κλήση από τη Θεσσαλονίκη. Δέχθηκε να μας μιλήσει με προθυμία. «Με ενδιαφέρει ο Άρης και ήθελα να αγωνιστώ σ’ αυτόν αλλά είναι θέμα διαπραγμάτευσης των δυο ομάδων. Δέχθηκα πριν από λίγες μέρες τηλεφώνημα από τη Θεσσαλονίκη και μίλησα με τους ανθρώπους του Άρη, στους οποίους εξήγησαν την κατάσταση», δήλωσε στο PRESSARIS από το Σεντερτέλιε, ο Παπαγιαννόπουλος  και έγινε πιο συγκεκριμένος:

«Έχω συμβόλαιο δυο χρόνων ακόμη, δηλαδή μέχρι το 2014. Δεν είναι, δηλαδή, μόνο θέμα δικό μου. Πρέπει να συμφωνήσει και η ομάδα μου. Μακάρι να πάνε όλα καλά, παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν. Προς το παρόν δεν μπορώ να πω τίποτε περισσότερο».

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό το θέμα του μπορεί να προχωρήσει μόνο αν η σουηδική ομάδα δεν ζητήσει οικονομικά ανταλλάγματα για την παραχώρηση του, καθώς ο Άρης δεν είναι σε θέση να καταβάλλει χρήματα για να τον αποκτήσει.

 

 

 

To Top