Παπαδόπουλος για ΠΑΕ, ΚΑΕ, Λέσχη

Απαντήσεις για τα θέματα επικαιρότητας που αφορούν σε ΠΑΕ, ΚΑΕ και Λέσχη έδωσε ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Άρη Νίκος Παπαδόπουλος. 

Ο πρόεδρος του ΑΣ είπε για το ποδόσφαιρο ότι: «Όλοι νιώθουμε πικρία αλλά στα δύσκολα φαίνεται η στήριξη και ο κόσμος του Άρη το έχει αποδείξει», για το μπάσκετ ότι: «Να ξεκαθαρίσει το μετοχικό» ενώ για την Λέσχη υπογράμμισε: «Θα ήθελα πολύ περισσότερα μέλη».

Αναλυτικά τα όσα είπε στο «Αθλητικό Μετρόπολις»:
 

Αναφερόμενος αρχικά στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ο Νίκος Παπαδόπουλος υπογράμμισε: «Είναι αλήθεια ότι υπάρχει αγωνιστικό πρόβλημα, μια δυστοκία στην απόδοση της ομάδας. Υπήρξε και η λύση κοινή συναινέσει με τον Σάκη Τσιώλη.
Η ομάδα ξεκίνησε με σωστή προετοιμασία και σχεδιασμό αλλά δεν ήρθε η δικαίωση με τα αποτελέσματα και αναγκαστικά προέκυψε αυτή η λύση κοινή συναινέσει με τον κ. Τσιώλη. Γίνεται πλέον μία προσπάθεια ανεύρεσης του νέου τεχνικού που θα πάρει τα σκήπτρα της ομάδας. Η κατάσταση είναι δύσκολη, ξεκινήσαμε με πολλές προσδοκίες, με ένα ποιοτικό ρόστερ αλλά πάντοτε ρόλο παίζουν τα αποτελέσματα. Σίγουρα δεν βοήθησε και η τύχη να έρθουν τα αποτελέσματα. Όλοι ανησυχούμε και βλέπουμε ότι η κατάσταση δεν είναι αυτή που περιμέναμε. Ο κόσμος είναι αυτός που στηρίζει την ομάδα όχι μόνο ηθικά. Πρέπει να συνεχιστεί αυτή η στήριξη. Το Σάββατο ο Άρης έχει ένα δύσκολο παιχνίδι και ο κόσμος είναι βέβαιος ότι θα είναι κοντά. Θέλω να πιστεύω ότι αυτή η γκίνια και η δυστοκία θα σπάσει και οι σωστές κινήσεις που θα φέρουν τα αποτελέσματα. Όλοι νιώθουμε πικρία αλλά στα δύσκολα φαίνεται η στήριξη και ο κόσμος του Άρη το έχει αποδείξει».

Όσο αφορά την κατάσταση που επικρατεί στο μπάσκετ του Άρη, ο Νίκος Παπαδόπουλος πήρε θέση: «Το να υπάρξει ανακοίνωση ότι αποχωρούν οι μέτοχοι δεν λέει κάτι. Δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό για να τοποθετηθούμε αυτή τη στιγμή. Γνωρίζω ότι σε μεγάλο βαθμό ένα κομμάτι της ΓΕΝΕΣΙΣ, στην ουσία, δεν ασχολείται ενεργά με την ΚΑΕ Άρης. Η κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη και πρέπει να δούμε τι θα γίνει, να ξεκαθαρίσει το μετοχικό. Ο ΑΣ έχει το 10% μπορεί να έχει κάποιο μεγαλύτερο ειδικό βάρος γιατί είναι ο σημαντικότερος θεσμικός ρόλος, αλλά υπάρχει και το 90% που ανήκει στους υπόλοιπους μετόχους και αυτοί είναι που αποφασίζουν. Οι ίδιοι έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης.
Θα υπάρξει συνάντηση και νέα συνάντηση ώστε να γνωρίζουμε το μέλλον του μετοχικού γίγνεσθαι στην ΚΑΕ. Εμάς μας ενδιαφέρει το πώς θα βγει η χρονιά. Οποιαδήποτε εξέλιξη θα την δρομολογήσουν οι μέτοχοι. Μας ενδιαφέρει μια θετική προοπτική και σε αυτό θα συμβάλουμε και εμείς με τους μετόχους αλλά σαν ΑΣ δεν έχουμε στα χέρια μας την κατάσταση, την έχουν οι μέτοχοι».

 

Για την Λέσχη Φίλων Άρη και το κατά πόσο μπορεί σαν πρόεδρος του ΑΣ να νιώθει ικανοποιημένος από την συσπείρωση γύρω από τον θεσμό, τόνισε: «Το ικανοποιημένος είναι σχετικό. Θα ήθελα πολύ περισσότερα μέλη, αλλά με βάση την γενικότερη κατάσταση και ότι πολλοί δεν επιθυμούν στην Ελλάδα να πάνε σε εταιρίες λαϊκής βάσης διότι δεν θα εξυπηρετούν δικά τους συμφέροντα, νιώθω ικανοποιημένος. Εάν στον Άρη προκύπτει κάποιο πρόβλημα, η Λέσχη μπορεί κάλλιστα να κάνει μια έκτακτη ΓΣ ή να πάρει κάποιες πρωτοβουλίες για να λυθεί το πρόβλημα. Θεωρώ ότι η γενικότερη συγκυρία δεν βοηθάει για μεγαλύτερη συσπείρωση. Η Λέσχη είναι για τον Άρη κέρδος. Κάποια στιγμή θα προσπαθήσουν κι’ άλλες ομάδες να βρουν μια τέτοια λύση».

 

 

To Top