Παπαδόπουλος: “Δεν γίνεται να λέγεσαι Άρης και να μην πρωταγωνιστείς”

Για πολλά θέματα μίλησε ο Σούλης Παπαδόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε. Μεταξύ ξεκαθάρισε πως δεν γίνεται να λέγεσαι Άρης και να μην θέλεις να πρωταγωνιστείς. 

Ο Παπαδόπουλος μίλησε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”. Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την σεζόν που τελείωσε: «Μαζί με τους ποδοσφαιριστές και με τη διοίκηση προσπαθήσαμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και να πάρουμε τα τελευταία παιχνίδια. Δεν ήταν εύκολο γιατί τα παιδιά αυτά ήταν σε αμφισβήτηση, αλλά κατάφεραν να πάρουν πολύ σημαντικές νίκες και τους αξίζουν συγχαρητήρια».

Για τη σχέση του με τους ποδοσφαιριστές: «Εγώ από την αρχή τους είπα: «μη νομίζετε τώρα που ήρθε ο Σούλης θα γίνει ο μάγκας αν τα καταφέρετε, εσείς πρώτα θα γίνετε». Τους ποδοσφαιριστές δεν μπορεί να τους κοροϊδέψει κανένας. Τα παιδιά 45 μέρες που είμαστε μαζί δεν μου δημιούργησαν το παραμικρό πρόβλημα παρά τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετώπισαν αυτή τη σεζόν»

Για τη δυσκολότερη στιγμή του στον πάγκο των «κίτρινων»: «Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν μετά το παιχνίδι με τον Πανθρακικό ποτέ όμως δεν ένιωσα πως μας εγκαταλείπουν οι δυνάμεις μας, Μετά από αυτό το παιχνίδι τους είπα ότι θα τα καταφέρουμε Η μόνη στιγμή που φοβήθηκα ήταν όταν στο παιχνίδι με την Ξάνθη, είχαμε ακόμη 5 λεπτά για τη λήξη και ήταν και το 0-0 στο Περιστέρι ανάμεσα σε Ατρόμητο και την ΑΕΚ. Φοβήθηκα μην δεχθούμε γκολ εμείς και βάλει η ΑΕΚ».

Για τα όσα λέγονται για την καθαρότητα των τελευταίων παιχνιδιών: «Για να σωθείς πρέπει να βάλεις και κάποια γκολ για να κερδίσεις τα παιχνίδια. Με στεναχώρησαν κάποια πράγματα που ακούστηκαν για τα τελευταία παιχνίδια, είναι πολύ άδικο για τους ποδοσφαιριστές, πολύ περισσότερο για αυτούς και όχι για μένα. Θα πρέπει κάποιος να μην στέκει καλά στα μυαλά του για να πει πως κάτι μεμπτό υπήρξε στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, σε έναν αγώνα που ήμασταν ολοκληρωτικά Άρης».

Οι μεγάλες ομάδες δυστυχώς ή ευτυχώς δεν είναι συνηθισμένες να δίνουν μάχη για την παραμονή. Οι ποδοσφαιριστές όμως στάθηκαν καλά, δεν τους ένοιαζε να κάνουν πολύ προπόνηση, με βροχή ή αέρα. Έβαλαν πολύ πιο πάνω τον Άρη, από πολλά πράγματα, έκαναν και το δικό μου το έργο πιο εύκολο. Εμάς μας άφησε και ο κόσμος να δουλέψουμε, δεν ακούσαμε πολλά πράγματα, ούτε ήρθαν στην προπόνηση, μας άφησαν να δουλέψουμε για να καταφέρουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία. Ο Άρης δεν μπορεί να βασιστεί σε νέα ταλέντα μόνο. Δεν μπορεί ο κόσμος να περιμένει. Αν όμως υπάρχει μία καλή συνεννόηση με διοίκηση ποδοσφαιριστές και κόσμο. Αν δείτε τα παιχνίδια του Άρη, είχε καλά αποτελέσματα και τις κοντράριζε τις ομάδες, δεν χρειάζονται μόνο πολλά χρήματα για να χτιστεί μία καλή ομάδα».

Για τη νέα σεζόν: «Όταν βλέπεις πως όλες οι ομάδες έχουν κατεβάσει το μπάτζετ, καταλαβαίνεις ότι είναι περισσότερο θέμα σχεδιασμού και όλα μπορούν να γίνουν. Αν με αυτά τα δεδομένα βγεις πέμπτος κανείς δεν μπορεί να σου πει τίποτα. Δεν γίνεται όμως να λέγεσαι Άρης και να βγαίνεις 16ος, δεν είναι λογικό».

Για το αν θα συνεχίσει στον Άρη: «Δεν έχω κουβεντιάσει τίποτα. Κοιτάμε τώρα να κάνουμε τη δουλειά μας και ότι είναι να γίνει θα γίνει. Το θέμα δεν είναι μόνο τι θέλουμε, αλλά το τι μπορούμε να κάνουμε».

To Top