“Η ΚΑΕ Άρης έχει κάνει ένα πλάνο, η φετινή χρονιά δεν είναι ζημιογόνος”

Στην επίτευξη της διατήρησης της προσωρινής διαταγής της ΚΑΕ Άρης για το άρθρο 99 αλλά και στην αίσια έκβαση του σήριαλ Σχορτσανίτη αναφέρθηκε ο ένας εκ των νομικών των κίτρινων στην υπόθεση, Γιώργος Οικονόμου. 

Ο κ. Οικονόμου μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis». Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Ο πρώτος στόχος ήταν να διατηρηθεί η προσωρινή διαταγή. Δυστυχώς το μόνο «αρνητικό» ήταν η παρέμβαση που υπήρχε από εκπρόσωπο κάποιων παικτών. Το ευχάριστο είναι ότι το ελληνικό Δημόσιο δεν παρέστη στη διαδικασία. Εφόσον με το καλό ανοίξει η διαδικασία εξυγίανσης, ελπίζουμε ότι θα υπάρξει και η ανάλογη ρύθμιση με το Δημόσιο. Θα πάμε βήμα-βήμα».

«Η ΚΑΕ Άρης έχει κάνει ένα πλάνο, που έχει να κάνει με ρυθμίσεις σύμφωνα με κάποια οικονομικά δεδομένα. Αν ανοίξει η διαδικασία της εξυγίανσης η πρόταση για τους πιστωτές είναι 50% κούρεμα και ρύθμιση δόσεων, αλλά όλα είναι ρευστά. Το σημαντικό είναι ότι η φετινή χρονιά δεν είναι ζημιογόνα για τον Άρη, αυτό κάτι δείχνει για τον τρόπο διαχείρισης της διοίκησης».

Για την υπόθεση του Σοφοκλή Σχορτσανίτη: «Η πλευρά Ηρακλή, έκρινε σκόπιμο να μη γίνει παρέμβαση στη διαδικασία, δεν θα ήθελα να πω περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά καλό θα ήταν να κλείσει πια αυτό το θέμα. Αυτό θεώρησαν σκόπιμο οι δύο ομάδες και αυτό έπραξαν. Εγώ θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στον Ηρακλή στο μπαράζ που δίνει με την ΑΕΚ. Η Θεσσαλονίκη χρειάζεται το τμήμα μπάσκετ του Ηρακλή. Ένα μήνυμα θα ήθελα να στείλω και στον κόσμο του Άρη, τώρα τον χρειάζεται η ομάδα, όχι μόνο στη γιορτή του Γκάλη που θα γίνει. Φυσικά μιλάμε για τη ζωντανή ιστορία του μπάσκετ για την Ελλάδα, αλλά ο κόσμος πρέπει να είναι κοντά και να στηρίζει την ομάδα».

To Top