Ράσογλου: “Όλος ο Άρης χρωστούσε την εκδήλωση στον Γκάλη”

Ο Άρης χρωστούσε μια τιμητική εκδήλωση που θα ήταν αφιερωμένη στον Νίκο Γκάλη όπως δήλωσε ο επικεφαλής της οργανωτικής επιτροπής, Πέτρος Ράσογλου, ο οποίος άφησε αιχμές για τις προηγούμενες διοικήσεις, οι οποίες δεν μπόρεσαν να τιμήσουν τον κορυφαίο Έλληνα αθλητή.

Ο κ. Ράσογλου, μίλησε στο τρίτο κρατικό κανάλι, υποστηρίζοντας πως “όλος ο Άρης χρωστούσε την τιμητική εκδήλωση προς το Νίκο Γκάλη. Και εννοώ τις διοικήσεις, τα μέλη, τους φίλους και τους φιλάθλους. Ευθύνη για το γεγονός ότι δεν είχε πραγματοποιηθεί, μέχρι σήμερα, έχουν οι προηγούμενες διοικήσεις τη ΚΑΕ, που όταν ο Άρης και η χώρα ήταν σε καλύτερη οικονομική κατάσταση και η χώρα, απαξίωσαν ή δεν ήταν ικανές να οργανώσουν την εκδήλωση.

Οι παλαιότεροι θα αναπολήσουν παλιές στιγμές του Άρη και οι νεότεροι θα μάθουν πολλά για το παρελθόν της ομάδας. Δουλεύουμε, πάνω από έξι  μήνες και έχει γίνει μια πολύ μεγάλη προσπάθεια απ’ όλα τα μέλη της επιτροπής και την ΚΑΕ Άρης . Πρόκειται για τεράστια εκδήλωση κι ας μην το καταλαβαίνει ο κόσμος. Το Αλεξάνδρειο θα είναι γεμάτο καθώς τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν σε λιγότερο από 16 ώρες και όσοι έρθουν είναι σίγουρο ότι θα περάσουν πολύ καλά”.

To Top