ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παπαδόπουλος: “Δεν είμαι εγώ στη φωτογραφία…”

Η φωτογραφία που καταγράφει τον πρόεδρο του ΑΣ Άρης Τάσο Οικονόμου να κάνει… σύσκεψη σε καφετερία της περιοχής Βούλγαρη με παράγοντες του συλλόγου και εκπροσώπους της οικογένειας Καλαϊτζίδη, με φόντο σημαντικά θέματα όπως το μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος και το μνημόνιο, όπως δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο από αυτόπτες μάρτυρες, σχολιάστηκε με χαρακτηριστικό τρόπο από τον κόσμο της ομάδας.

Σε ότι αφορά τη δική του παρουσία και παρά τις αρχικές πληροφορίες, ότι έδωσε το παρών, ο Κώστας Παπαδόπουλος, στενός συνεργάτης του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, με σχόλιο του στο facebook και στη σελίδα του pressaris (!),υποστηρίζει ότι: “Δεν ειμαι ο ανθρωπος της φωτογραφιας σας, και δεν ειχα καμμια συναντηση με Δημ. Καλαιτζιδη και τασο οικονομου σε καφετερια” χαρακτηρίζοντας: “Το ρεπορταζ σε οτι αφορα εμενα ειναι εσφαλμενο και ανακριβες”.

Άποψη που φιλοξενούμε, αφού η ουσία και η σημειολογία των συναντήσεων σε μια καφετερία και όχι στα γραφεία του συλλόγου για να συζητηθούν τόσο σοβαρά θέματα με τον Άρη στον… αέρα, δεν αλλάζει είτε είχε φυσική παρουσία, είτε όχι (π.χ. συμμετέχοντας τηλεφωνικά) ο πρώην παράγοντας του Πιερικού.

Αλλού είναι η ουσία και την βιώνει με πικρία στο πετσί του, ο κόσμος του Άρη, περιμένοντας απαντήσεις σε καυτά θέματα από τους ανθρώπους που κινούνται μέσα και δίπλα στον σύλλογο, όπως γιατί η ομάδα τερμάτισε δεύτερη στη Γ’ εθνική, γιατί αρχές Αυγούστου βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού και στην αβεβαιότητα, καθώς και το τι έγινε στο οικονομικό σκέλος της περασμένης περιόδου και αν υπάρχουν πλήρη στοιχεία από τους συμμετέχοντες στο διοικητικό σκέλος της ποδοσφαιρικής ομάδας…

 

To Top