Παπαδόπουλος στο PRESSARIS: «Γιατί παρεμβαίνει ο ερασιτέχνης»

Ο θεσμικός ρόλος του ερασιτέχνη Άρη, ως θεματοφύλακας, αλλά και βασικός μέτοχος της ΠΑΕ, τον οδηγεί εκ των πραγμάτων σε μια σειρά ενεργειών ενόψει των πολύ σημαντικών αποφάσεων που θα ληφθούν τις επόμενες μέρες. Ο Α.Σ Άρης έδωσε με ανακοίνωσή του το πλαίσιο στο οποίο θα κινηθεί τις επόμενες ώρες και πριν από την Γενική Συνέλευση της Κοινωνίας Μελών.

Το PRESSARIS επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Α.Σ Άρης Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος έκανε σαφές πως ο ερασιτέχνης βρίσκεται σε εγρήγορση παρακολουθώντας με αγωνία τις εξελίξεις και εφόσον αυτό είναι απαραίτητο, θα παρέμβει με το δικαίωμα που του δίνει ο θεσμικός του ρόλος στον σύλλογο.

«Περιμένουμε τις εξελίξεις για να λάβουμε γνώση και να είμαστε έτοιμοι. Πρέπει να κινηθούν όλες οι διαδικασίες γιατί υπάρχουν αρκετά θέματα τα οποία θα πρέπει να διευκρινιστούν. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία καταγεγραμμένη πρόταση. Εφόσον υπάρξει θα πρέπει να την εξετάσουμε για να είμαστε προετοιμασμένοι» επεσήμανε ο Νίκος Παπαδόπουλος και διευκρίνισε:

«Υπάρχουν θέματα που αφορούν στο εμπορικό κομμάτι, όπως και υποχρεώσεις περασμένων ετών οι οποίες θα πρέπει να μπουν σε μια σειρά».

Σήμερα Τετάρτη λήγει η προθεσμία που έδωσε η ΚΜΑ για την κατάθεση εγγράφων προτάσεων. Το μικρό αυτό χρονικό διάστημα που θα προκύψει μέχρι την συνέχιση της Συνέλευσης θα δώσει την ευκαιρία στους ανθρώπους της Κοινωνίας Μελών και του ερασιτέχνη να επεξεργαστούν (στο μέτρο του δυνατού) τις προοπτικές που ανοίγονται για να τεθούν προς συζήτηση ενώπιων των μελών.

Μπορεί ο χρόνος να είναι περιορισμένος, ωστόσο θα υπάρχει ένα πλαίσιο αναφορικά με τις διευκρινήσεις που θα ζητηθούν από τα δυο προεδρία και στη συνέχεια να στηθούν οι κάλπες και να τεθεί η πρόταση ή οι προτάσεις προς ψήφιση.

Σε κάθε περίπτωση ο Α.Σ Άρης είναι αποφασισμένος να παίξει σημαντικό ρόλο στις επικείμενες εξελίξεις, αντιλαμβανόμενος την κρισιμότητα και την ιστορική ευθύνη που έχει απέναντι σε όλο τον σύλλογο.  

 

To Top