Παπαζαχαρίας: «Δεν απέχουμε τόσο πολύ από τον στόχο» (video)

«Μισογεμάτο» προσπάθησε να δει το ποτήρι ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας, μετά την απώλεια δύο βαθμών κόντρα στον Εργοτέλη, τους οποίους τόνισε ότι ο Άρης θα πρέπει να αναπληρώσει μακριά από το γήπεδό του.

Ο 27χρονος αμυντικός ξεκίνησε λέγοντας: «Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. Μας αδικεί. Έπρεπε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, αφού κάναμε καλή εμφάνιση στο β’ ημίχρονο. Πρέπει όμως να κοιτάξουμε το μέλλον και να συνεχίσουμε».

Αναφερόμενος στη μορφή του αγώνα, είπε: «Ήρθε το γρήγορο γκολ που θέλαμε, αλλά δεν μπορέσαμε να διαφυλάξουμε το 1-0, για να πάμε τουλάχιστον στο ημίχρονο με προβάδισμα. Πιέσαμε στο β’ μέρος και είχαμε πολλές ευκαιρίες, απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που ήταν φυσιολογικό να κλειστεί για να κρατήσει το αποτέλεσμα. Ήμασταν άτυχοι όμως…».

Τέλος, με το βλέμμα στην συνέχεια του πρωταθλήματος, τόνισε πως τίποτε δεν έχει χαθεί: «Δεν θα έλεγα ότι είμαστε μακριά από τον στόχο μας. Χάσαμε δύο βαθμούς μέσα στο γήπεδό μας, που θα προσπαθήσουμε να τους πάρουμε εκτός έδρας. Τώρα έχουμε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει να είμαστε, θα πάμε για τους τρεις βαθμούς».

Δείτε εδώ το βίντεο με τις δηλώσεις του Γρηγόρη Παπαζαχαρία στο συνδρομητικό κανάλι

To Top