Συνέχισε τις προκλήσεις, έβαλε… μπουρλότο και στα αποδυτήρια, ένταση με Καραγεωργίου!

Ο Νίκος Καραγεωργίου θέλοντας προφανώς να αυξήσει τη δημοτικότητά του σε συγκεκριμένη περιοχή της Θεσσαλονίκης, αφού εκτέθηκε με τις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου, πυροδότησε την ατμόσφαιρα και στα αποδυτήρια, λίγη ώρα μετά, προκαλώντας επεισόδιο με τους παράγοντες του Άρη!

 Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, του Παναθηναϊκού και της Ξάνθης, ο οποίος ανάλογα με το σε ποιο γήπεδο βρίσκεται, προβάλει την σχετική ποδοσφαιρική προτίμηση και ευαισθησία, αφού άναψε φωτιές στη συνέντευξη Τύπου με την δήλωσή του (“Θα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια και να ευχαριστήσουμε τον Άρη, για το μαρτύριο που μας βάζει να περνάμε μέσα από το γήπεδο για να έρθουμε να δώσουμε συνέντευξη εδώ…”) δεν σταμάτησε εκεί…

Λίγη ώρα αργότερα, αρκετοί από τους παράγοντες του Άρη, ανάμεσα στους οποίους ήταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Θανάσης Αθανασιάδης και το μέλος του δ.σ. Τάσος Ορφανίδης, επισκέφτηκαν τα αποδυτήρια του Εργοτέλη, έχοντας πληροφορηθεί τις δηλώσεις του και όπως ήταν επόμενο και λογικό προσπάθησαν να τον… ανακαλέσουν στην τάξη.

«Κανένας προπονητής δεν έχει πρόβλημα. Είσαι ο μοναδικός που προσπαθείς να βρει πρόβλημα στο παραμικρό. Εμείς ως Άρης σεβόμαστε τους πάντες, όλες τις ομάδες και όλους προπονητές» είπαν χαρακτηριστικά απευθυνόμενοι στον ευαίσθητο – μόνο όταν παίζει στο Κλεάνθης Βικελίδης- προπονητή, υπογραμμίζοντας ότι: «Εσύ θέλεις πάντα να δημιουργείς πρόβλημα εδώ μέσα, δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλείς…».

Ο Καραγεωργίου πέρασε στην αντεπίθεση, απάντησε σε έντονο ύφος και τα αίματα άναψαν! Στην έντονη στιχομυθία ενεπλάκησαν με άκομψο τρόπο και οι Δάρλας, Φραγκουλάκης θέλοντας να υποστηρίξουν τον προπονητή τους και επικράτησε πανδαιμόνιο!

Τα… νταηλίκια και η… επίδειξη ήθους από την πλευρά του Νίκου Καραγεωργίου σταμάτησαν μετά από λίγα λεπτά, με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, όμως η αρνητική εντύπωση παρέμεινε. Όπως και οι συγκρίσεις σε ότι αφορά την συμπεριφορά του, όταν αγωνίζεται αντίπαλος με ομάδες, τη φανέλα των οποίων φόρεσε ως ποδοσφαιριστής.

To Top