Παπαζαχαρίας: Σούταρα με τη μία, δεν το σκέφτηκα! (video)

Ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας θύμισε… Βαν Μπάστεν με το γκολ που πέτυχε κόντρα στη Λάρισα. Ο ίδιος όπως δήλωσε μετά δεν το πολυσκέφτηκε. Βρήκε τη μπάλα μπροστά του, σούταρε, σκόραρε και αφιέρωσε το γκολ στον “κολλητό” του Μανώλη Παπαστεριανό!

Ο αμυντικός του Άρη τόνισε στις δηλώσεις του πως “κάναμε καλή εμφάνιση. Αν και σε φιλικό μετράει ότι κερδίσαμε και έχουμε καλή ψυχολογία και εν όψει του αγώνα μας με τη Ξάνθη. Δεν μπορούν να μηδενιστούν όλα με δύο, τρία άσχημα αποτελέσματα. Είμαστε καλή ομάδα, δουλεύουμε σωστά”.

Για το γκολ που πέτυχε υπογράμμισε πως “όταν αγωνίζομαι ως δεξί μπακ έχω περισσότερη ελευθερία και μπορώ να κατεβαίνω. Έβαλα το γκολ, αλλά το σημαντικότερο είναι να κερδίζει η ομάδα. Εκείνη την ώρα δεν το σκέφτηκα. Σούταρα με τη μία και μπήκε”.

Αφιέρωσε το γκολ στον πολύ καλό του φίλο, Μανώλη Παπαστεριανό και εξήγησε πως “το αφιέρωσα στον Μανώλη και σε όλη την ομάδα, γιατί δεν ήμασταν καλά τελευταία με τα άσχημα αποτελέσματα” και αναφέρθηκε και στην περιπέτεια που πέρασε με τον τραυματισμό του, που τον άφησε μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός δράσης: “Είμαι χαρούμενος που επέστρεψε υγιής. Έχει μείνει στο παρελθόν αυτός ο τραυματισμός. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να γίνομαι κάθε μέρα καλύτερος και να βοηθάω την ομάδα”.

Ρωτήθηκε αν η διακοπή μετά την ήττα με τον Ατρόμητο βοήθησε την ομάδα και απάντησε πως “όταν έχεις μια ήττα, θέλεις να έχεις γρήγορα ένα παιχνίδι, για να κερδίσεις και να σβήσεις την κακή εικόνα. Από την άλλη πλευρά, όμως, είχαμε αρκετά παιδιά που ήταν τραυματίες και είχαν την ευκαιρία να γίνουν καλά”.

ΔΕΙΤΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ PRESSARIS.gr ΜΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑ:

{youtube}RindnSikbyk|640|360|1{/youtube}

To Top