Παπαζαχαρίας: «Το σημαντικότερο, να λυθούν τα εξωαγωνιστικά θέματα»

Για τη χρονιά που τέλειωσε με πικρή γεύση, για τη διάψευση των κακόβουλων σεναρίων με την σημερινή προσπάθεια του Άρη, αλλά και για την επόμενη ημέρα μίλησε ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας, μετά την ισοπαλία με την Κέρκυρα.

Παίξε μπάλα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ! Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Αναφερόμενος στην σημερινή αναμέτρηση, ο 27χρονος παίκτης είπε: «Καταρχήν, θέλω να στείλω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του Στέφανου Γιώρη. Σε ό,τι αφορά στο παιχνίδι, θέλαμε να κλείσουμε τη χρονιά με μία νίκη. Πάνω απ’ όλα θέλαμε να παίξουμε για την αξιοπρέπειά μας και για την ιστορία της ομάδας μας. Πιστεύω ότι αξίζαμε τη νίκη, στο τέλος ήρθαμε ισόπαλοι και δεν μπορεί κανένας να πει τίποτε κακό για την ομάδα».

Παράλληλα, επανέλαβε ότι η προσπάθεια και το αποτέλεσμα του ματς με την Κέρκυρα, αποτελεί ηθική δικαίωση για τους «κίτρινους»: «Εμείς κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε. Είμαστε στεναχωρημένοι που δεν πετύχαμε τον στόχο μας, αλλά το καλό είναι ότι σ’ αυτήν την τελευταία αγωνιστική τα σχόλια που ακούγονταν για το παιχνίδι δεν βγήκαν αληθινά».

Σε ερώτηση για το τι έφταιξε και η φετινή χρονιά πήγε χαμένη, υπογράμμισε: «Το κακό ξεκίνημα που κάναμε μας άφησε πολύ πίσω, υπήρχαν και διάφορα άλλα προβλήματα μέσα στη χρονιά και έτσι η ομάδα δεν μπόρεσε να φτάσει στον στόχο της».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για τη νέα σεζόν, ο Παπαζαχαρίας απάντησε: «Είναι νωρίς ακόμα να μιλάμε για την ερχόμενη χρονιά. Υπάρχουν άλλα θέματα, εξωαγωνιστικά, που πρέπει να λυθούν και αυτό είναι το σημαντικότερο…».

To Top