Τσουκάνης: «Έρχεται δύσκολο καλοκαίρι, αλλά φαντάζομαι την επόμενη μέρα ομορφότερη»

Μεγάλες αλήθειες είπε μέσα στο νεανικό ενθουσιασμό του ο Στέλιος Τσουκάνης, ο οποίος παραδέχθηκε ότι «έρχεται δύσκολο καλοκαίρι» και ότι η αξιοποίηση των νέων παικτών πρέπει να συνοδεύεται από θετικά αποτελέσματα για την ομάδα. Δεν παύει, όμως, να ονειρεύεται ένα καλύτερο αύριο για τον Άρη…

Παίξε μπάλα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ! Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Ο 22χρονος αριστερός χαφ είπε στο συνδρομητικό κανάλι, για το σημερινό ματς: «Η Κέρκυρα ήθελε τη νίκη για να μείνει στην κατηγορία, αλλά κι εμείς κάναμε προσπάθεια για να κερδίσουμε, γιατί παίζαμε για την ιστορία του συλλόγου και της φανέλας. Φυσικά και δεν τελειώνει με όμορφο τρόπο η φετινή σεζόν. Πληρώνουμε το κακό ξεκίνημα που κάναμε. Στην πορεία βελτιώσαμε κάπως τα πράγματα, στο β’ γύρο, αλλά δεν καταφέραμε να κάνουμε τη χρονιά επιτυχημένη».

Για το αν η προώθηση νέων παικτών, όπως και ο ίδιος, αποτελεί το κέρδος για τον φετινό Άρη, ο Τσουκάνης παρουσιάστηκε προσγειωμένος και ειλικρινής: «Ο Άρης έχει αρκετά νέα παιδιά, που μπορούν να δείξουν τις ικανότητές τους. Είναι θετικό στοιχείο, αλλά μαζί μ’ αυτό πρέπει και η ομάδα να πηγαίνει μπροστά».

Λόγια με ουσία είπε και όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του Άρη: «Την επόμενη μέρα, εγώ που είμαι νέος, τη φαντάζομαι πιο όμορφη από την τωρινή. Ωστόσο, θα περιμένουμε να δούμε. Έρχεται ένα δύσκολο καλοκαίρι και θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε…».

To Top