Παπαθεοδώρου: “Υπάρχουν παιδιά στον Άρη που έχουν πολύ μεγάλο χαρακτήρα”

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ανέλυσε το παιχνίδι σωστά στη συνέντευξη Τύπου και αναφέρθηκε και αυτός στον χαρακτήρα που έδειξαν οι νεαροί παίκτες του Άρη, παρά την απειρία τους.

Ο τεχνικός της Κηφισιάς τόνισε πως “προσπαθήσαμε να το πάμε σε ρυθμό που εμείς θέλαμε. Δεν το καταφέραμε ουσιαστικά στο πρώτο μέρος. Ο Άρης θέλει να δημιουργήσει και μετά να εκτελέσει, αλλά δεν ήμασταν συγκεντερωμένοι σε αυτό που θέλαμε. Με το χαμηλό του σχήμα μας δημιούργησε πολλά προβλήματα και παρότι τελείωσε πέντε πόντους το ημίχρονο (έξι για την ακρίβεια, 37-31) φάγαμε καλάθια που δεν θέλαμε.

Στο δεύτερο μέρος αλλάξαμε την αντιμετώπισή μας στα σκριν πάνω στη μπάλα. Αυτό μας έδωσε αρκετές άμυνες, είχαμε όμως ανισορροπία στο επιθετικό ριμπάουντ, χάσαμε 18 επιθετικά ριμπάουντ. Το δεύτερο στοιχείο είναι σημαντικό και είναι οι 11 χαμένες βολές. Σε ένα ματς που κρίθηκε στα λάθη σε συνδυασμό με τα 18 χαμένα ριμπάουντ είναι δύσκολο να κρατηθείς μέσα στο παιχνίδι… Είχαμε σε καλή μέρα τον Κρόκερ και τον Λιακόπουλο και μείναμε κοντά στο σκορ, περάσαμε και μπροστά… Μπορεί να έχουμε κάποιους πιο έμπειρους παίκτες, αλλά υπάρχουν παιδιά στον Άρη που έχουν πολύ μεγάλο χαρακτήρα όπως ο Γκίκας, που παρότι δεν είναι έμπειροι, φορώντας τη φανέλα του Άρη δεν φοβούνται, έχουν καθαρό μυαλό και αυτό είναι δείγμα κλάσης”.

 

To Top