ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Παπακυριάκης: «Τέθηκαν σε αμφιβολία οι ισχυρισμοί του Λετονού, τώρα θα γίνουν αυτά που πρέπει στον Άρη»

 O αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Άρης Δημήτρης Παπακυριάκης μίλησε με αφορμή τις σημερινές εξελίξεις στην δικαστική υπόθεση του Νίκου Λάσκαρη και της συζύγου του Τζιόρτζιας Ευσεβίου.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

 Αρχικά ανέφερε:

Έχει μπει ο περιοριστικός όρος της εμφάνισης μια φορά τον μήνα, αλλά η επιτυχία είναι ότι δεν έχει μπει περιοριστικός όρος μη εξόδου από την χώρα, μπορούν δηλαδή οι άνθρωποι να ταξιδέψουν, να κάνουν τις δουλειές τους και αυτό είναι το πάρα πολύ σημαντικό γιατί ο όγκος των δραστηριοτήτων τους είναι στο εξωτερικό  και φυσικά υπάρχει μια εγγύηση η οποία πρόκειται να καταβληθεί σε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα με το οποίο δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

 Για το πως κρίνει ο ίδιος την απόφαση αυτή:         

Θεωρώ ότι είναι τέτοια η απόφαση που για να βγει, τέθηκαν σε πολύ μεγάλη αμφιβολία οι ισχυρισμοί του Λετονού.

 Για το πως ένιωθε ο κ. Λάσκαρης μετά την διαδικασία:

Όπως νιώθει ένας άνθρωπος όταν φεύγει ένα πάρα πολύ μεγάλο βάρος και τώρα μπορούν να ασχοληθούν με τα επιχειρηματικά τους και με τα θέματα του Άρη.

Για το εάν θα έπρεπε να μιλήσει και ο κ. Λασκαρης για όσα ακουγόταν:

Υπήρχε μεγάλη παραφιλολογία και παραπληροφόρηση. δεν μπορούμε όμως να ασχολούμαστε με το τι λέει ο καθένας, τώρα όμως πρέπει να ασχοληθεί με το πως θα λυθούν κάποια προβλήματα και με τον Άρη που πρέπει να λυθούν άμεσα.

 Για τον Άρη:       

Πρέπει να γίνουν πράγματα για τον Άρη και να δουλέψουμε όλοι σε αυτήν την κατεύθυνση, δεν είμαι ευχαριστημένος με αυτό που βλέπω και πρέπει να αλλάξει, πρέπει να γίνουν νίκες.

Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για να μην έχουμε προβλήματα, δεν πρέπει να αδιαφορήσουμε, πρέπει να είμαστε σοβαροί και να κάνουμε όσο πιο πολλές νίκες μπορούμε.

Για την ενίσχυση που μίλησε ο Παναγιώτης Γιαννάκης:

Δίκαιο έχει ο κόουτς, τώρα θα γίνουν αυτά που πρέπει.

 Για το τι αλλάζει μετά την απόφαση:

Με την απόφαση αυτή ο κ. Λάσκαρης και η κ. Ευσεβίου μπορούν να ταξιδέψουν και αυτό είναι το σημαντικό, για τις επόμενες κινήσεις τους θα ενημερωθείτε από τους ίδιους.

To Top