Παπανικολάου: «Ξέρουμε πόσο θέλει να είναι στο Παγκόσμιο ο Γιάννης»

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν θέλησε να σταθεί στις δηλώσεις του Γιώργου Βασιλακόπουλου και την απάντηση του ατζέντη του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μιλώντας στο περιθώριο της παρουσίασης χορηγού από τον Ολυμπιακό, ο 28χρονος άσος δήλωσε πως είναι βέβαιος ότι ο σταρ των Μπακς θέλει να είναι στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την Εθνική. 

«Εγώ αυτό που ξέρω ως παίκτης είναι πως ο Γιάννης μας έχει βοηθήσει κάθε φορά που έχει βρεθεί μαζί μας. Κάθε φορά που βρίσκεται στην Εθνική μαζί μας, το κάνει με την καρδιά του. Χαίρεται να παίζει για την Εθνική. Κάθε φορά η παρουσία του είναι θετική. Δεν θεωρώ πώς όλα τα υπόλοιπα ωφελούν κάποιον», τόνισε ο «Παπ».

«Ο Γιάννης εκπροσωπεί την Ελλάδα σε πολύ μεγάλο βαθμό στο εξωτερικό. Επομένως, ό,τι αφορά τον ίδιο μπορεί να βλάψει και την εικόνα της Ελλάδας. Δείτε τι έχει συμβεί σήμερα με το Instagram του και θα καταλάβατε. Ξέρουμε πόσο μπορεί να βοηθήσει την Εθνική και πόσο πολύ το θέλει ο ίδιος. Όλα τα παιδιά ευχόμαστε να είναι μαζί μας το καλοκαίρι και περιμένουμε ένα θετικό αποτέλεσμα μαζί του», πρόσθεσε.

To Top