Στο μυαλό του Πετράκη η ενδεκάδα του ΠΑΣ ενόψει Άρη

Στο μυαλό του Πετράκη η ενδεκάδα του ΠΑΣ ενόψει Άρη.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Όπως αναφέρει η σχετική ενημέρωση: “Tακτική προσέγγιση του παιχνιδιού της 4ης αγωνιστικής με τον Άρη είχαν για σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην μετάβαση και εκδήλωση επιθετικής λειτουργίας.

Για το τελείωμα η ομάδα είχε στο πρόγραμμα διπλό, με τον τεχνικό της ομάδας κ.Πετράκη να σχηματίζει την ενδεκάδα στο μυαλό του για το παιχνίδι του Σαββάτου.

Επόμενη προπόνηση, αύριο στις 17.30, στο ΠΕΑΚΙ”.

Όπως αναφέρει ο “Ηπειρωτικός αγών”: “Ο Πετράκης προχθές βράδυ ήταν στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης» όπου «κατασκόπευσε» από κοντά τον Άρη στο ματς με τον Λεβαδειακό, ενώ πριν από ένα μήνα είχε γίνει και φιλικό παιχνίδι των δύο ομάδων στη Θεσσαλονίκη που έληξε με 0-0. Οι σημειώσεις στο μπλοκάκι του έμπειρου τεχνικού είναι πολλές και μέσα από τις προπονήσεις θα προσπαθήσει να βρει τον πλέον αξιόμαχο σχήμα που θα αναχαιτίσει τον Άρη και θα οδηγήσει στη νίκη τον «Άγιαξ της Ηπείρου».

Βασικά θα παραμείνει το σύστημα 3-5-2 που ακολούθησαν πιστά οι παίκτες του στη Ριζούπολη. Επειδή όμως κάθε παιχνίδι έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες και χαρακτηριστικά, ενδεχομένως να υπάρξουν τροποποιήσεις στην τακτική και τη διάταξη. «Η τακτική δεν είναι δόγμα, αλλά προσαρμόζεται ανάλογα στις απαιτήσεις του κάθε αγώνα και σύμφωνα με τον αντίπαλο που έχουμε απέναντί μας» έχει πει κατά καιρούς πολλές φορές ο κόουτς της γιαννιώτικης ομάδας. Και με τον Άρη θα παραταχτεί η ομάδα που «άλωσε» τη Ριζούπολη, με τη διαφορά ότι θα έχουν οι παίκτες και ειδικές οδηγίες για να αντιμετωπίσουν την τακτική των Θεσσαλονικέων. Επειδή ο Λίλα γύρισε στην άμυνα, πιθανός αντικαταστάτης του τιμωρημένου Φάμπρι Κάστρο, θα είναι ο Στέφανος Σιόντης. Στις υπόλοιπες θέσεις δεν αναμένονται αλλαγές. Ακόμη και να αποθεραπευτεί ο τραυματίας Ευαγγέλου, θα είναι στην εφεδρεία, καθώς δεν πρόκειται να αλλάξει η διάταξη της άμυνας.

Όσο για την επίθεση, που μετά τη φυγή του Κόντε, έγινε πολύ κουβέντα για το πώς θα αναπληρωθεί αυτό το μεγάλο κενό, το δίδυμο Μυστακίδη, Λέο Μπατίστ έχει το προβάδισμα, ενώ από πίσω έρχεται και ο Στέφανος Αθανασιάδης, που μόλις είναι έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης, θα είναι πολύτιμη μονάδα”.

To Top