ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παπαχαραλάμπους: «Ο Άρης είναι παγκόσμιο φαινόμενο, δεν είναι απλά μια ομάδα, είναι μια ιδέα!» (video)

Από τα παιδικά του χρόνια ο νυν Δήμαρχος Στροβόλου Ανδρέας Παπαχαραλάμπους είναι ένθερμος οπαδός του Άρη Θεσσαλονίκης. Στην συνέντευξη που παραχώρησε στο balla.com.cy μίλησε και γι’ αυτή την μεγάλη του αγάπη την οποία χαρακτήρισε και παγκόσμιο φαινόμενο.

«Ο Άρης δεν είναι απλά μια ομάδα, ένας σύλλογος, είναι μια ιδέα. Είμαι ρομαντικός του ποδοσφαίρου και θυμάμαι τον Άρη τον παλιό, τον μεγάλο Άρη.

Από τα παιδικά μου χρόνια παρακολουθώ τον Άρη λόγω των δικών μας Γιώργου Παντζιαρά και Τάκη Παπέττα που πήγαν και αγωνίστηκαν εκεί με μεγάλη επιτυχία.

Μετά ήταν και η μεγάλη μπασκετική ομάδα του Άρη, η ομάδα όλων των Ελλήνων όπως χαρακτηρίστηκε με Νίκο Γκάλη και Παναγιώτη Γιαννάκη.

Ο Άρης είναι ένα σωματείο με τεράστια ιστορία. Ο Άρης αποτελεί παγκόσμιο φαινόμενο. Εδώ και 50 χρόνια δεν έχει κατακτήσει τίτλο αλλά ο κόσμος του είναι εκεί δίπλα στην ομάδα. Δεν υπάρχει άλλη ομάδα στην οποία συμβαίνει αυτό. Μετά το Κύπελλο του 1970 δεν κατέκτησε άλλο τρόπαιο.

Τώρα παίζει εκεί και άλλος ένας δικός μας ο Νικόλας Ιωάννου που ακολουθεί τους Παντζιαρά και Παπέττα και του εύχομαι καλή επιτυχία.

Ανυπομονώ να περάσει όλο αυτό με την πανδημία για να πάω στην Θεσσαλονίκη για να δω ξανά από κοντά τον Άρη να αγωνίζεται».

To Top