Παπαϊωάννου: «Κάναμε την υπέρβαση, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας»

Την σπουδαιότητα της απόκτησης των Ούμπιντες, Γιακούποβιτς, Σανκαρέ και Ακόστα υπογράμμισε το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Άρης, Ντίμης Παπαϊωάννου, που μέσω του «Άρης FM 92,8» απεύθυνε κάλεσμα στους φιλάθλους να «αγκαλιάσουν» την ομάδα, κάνοντας κι εκείνοι τη δική τους υπέρβαση.

«Έχουμε συμφωνήσει και με τους τέσσερις παίκτες και πΠεριμέναμε την απόφαση της ΕΠΟ. Η διοίκηση έκανε πραγματικά την υπέρβαση για να εντάξει στην ομάδα και τους τέσσερις ποδοσφαιριστές. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο και έγινε μεγάλη προσπάθεια, αφού πρόκειται για αξιόλογους παίκτες, τους οποίους ξέρετε καλά πόσες άλλες ομάδες ήθελαν να αποκτήσουν. Θα βοηθήσουν πολύ την ομάδα μας. Θέλουμε τον Άρη όσο το δυνατόν πιο ψηλά, θέλουμε να είναι όσο το δυνατόν πιο ευχαριστημένος ο κόσμος και ξέρουμε ότι στο τέλος θα χαμογελάσουμε», τόνισε αρχικά ο κ. Παπαϊωάννου.

Το στέλεχος της ΠΑΕ Άρης συνέχισε λέγοντας: «Δεν μπορούμε να βγαίνουμε καθημερινά στα ΜΜΕ και να απαντάμε σε οτιδήποτε ακούστηκε αυτό το διάστημα. Σημασία έχει ότι τηρούμε τη δέσμευσή μας ότι θα κάνουμε την υπέρβαση, πράγμα που αποδεικνύεται πλέον και με την τετραπλή συμφωνία με τους παίκτες από τον Ολυμπιακό Βόλου».

Κατόπιν, ζήτησε ανοιχτά την στήριξη των φιλάθλων, έτσι ώστε να αποκτήσουν αξία οι προσπάθειες που γίνονται: «Από εδώ και πέρα, περιμένουμε και έχουμε ανάγκη τη βοήθεια κόσμου. Διανύουμε μια πολύ δύσκολη χρονιά, μια πολύ δύσκολη συγκυρία για όλη την ελληνική κοινωνία. Παλεύουμε καθημερινά με τα οικονομικά και όλα όσα αφορούν την ΠΑΕ. Γι’ αυτό, χρειαζόμαστε να αγκαλιάσει ο κόσμος την προσπάθεια που γίνεται και να τους βλέπουμε σε κάθε παιχνίδι στο γήπεδο».

Καταλήγοντας, ο κ. Παπαϊωάννου είπε: «Ο κόσμος του Άρη ξέρει ότι αυτή η διοίκηση βγήκε από σπλάχνα και τις κερκίδες του Χαιρλάου και της έχει εμπιστοσύνη. Αυτή η διοίκηση έχει περάσει τις εξετάσεις της και πριν μπω εγώ σ’ αυτήν. Κάνει πραγματικά ό,τι μπορεί. Είμαι πολύ ευχαριστημένος σ’ αυτούς τους τρεις μήνες που βρίσκομαι στη διοίκηση. Ας δείξει λίγη υπομονή ο κόσμος και τα αποτελέσματα θα έρθουν. Τους θέλουμε όλους δίπλα μας».

To Top