Παράθυρο της ΕΠΟ και για τα… υπεράριθμα ρόστερ

O Άρης είναι έτοιμος να προχωρήσει στην επισημοποίηση της απόκτησης των Σανκαρέ, Ούμπιντες, Ακόστα, Γιακούποβιτς, αμέσως μετά την επικύρωση της βαθμολογίας, όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ. Παράλληλα, μέσα από την ανακοίνωση της ΕΠΟ ανοίγει και ένα παράθυρο για την αποσυμφόρηση ποδοσφαιριστών από το υπεράριθμο ρόστερ.

Όπως είναι γνωστό, οι κίτρινοι έχουν στο δυναμικό τους 33 ποδοσφαιριστές. Η επικείμενη άφιξη των τεσσάρων (πρώην πια του Ολυμπιακού Βόλου) ποδοσφαιριστών ανεβάζει το νούμερο στους 37! Αριθμός μεγάλος σε κάθε περίπτωση.

Εδώ έρχεται η ΕΠΟ για να ανοίξει ένα παράθυρο μια και όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της: «Β.1-Ομάδες που προβιβάζονται σε ανώτερη κατηγορία, για τη συμπλήρωση θέσεων στην Α΄ και Β΄ Εθνική Κατηγορία, έχουν δικαίωμα να αποκτούν ποδοσφαιριστές ελεύθερους ή με μετεγγραφή, Έλληνες αλλά και κοινοτικούς και αλλοδαπούς, των οποίων το Διεθνές Πιστοποιητικό Μετεγγραφής (ΔΠΜ) βρίσκεται ήδη στην ΕΠΟ».

Με απλά λόγια, οι ομάδες που θα συμπληρώσουν τις δυο μεγάλες κατηγορίες θα μπορούν να αποκτήσουν ποδοσφαιριστές από τις ομάδες του ελληνικού χώρου και μόνο, ανάμεσα στις οποίες είναι φυσικά και ο Άρης.

 

To Top