Τιμούν τη μνήμη του Ζάρκο Πέτροβιτς οι «κίτρινοι»

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η ομάδα του Άρη, αποδεχόμενη την πρόσκληση των Σέρβων διοργανωτών, θα δώσει το «παρών» στο τουρνουά στη μνήμη του Ζάρκο Πέτροβιτς, που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη Νόβισαντ της Σερβίας την ερχόμενη Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή (30 Σεπτεμβρίου 2 Οκτωβρίου).

Ο Ζάρκο Πέτροβιτς, ο οποίος αγωνίστηκε με τη φανέλα του Άρη την περίοδο 1994-95 και ένα χρόνο αργότερα κατέκτησε το χάλκινο Ολυμπιακό μετάλλιο με την εθνική Γιουγκοσλαβίας, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 43 ετών το 2007, στη γενέτειρά του, το Νόβισαντ. Τη μνήμη αυτού του σπουδαίου αθλητή θα τιμήσει και πάλι ο Άρης, αντιμετωπίζοντας τρεις δυνατές ομάδες που επίσης θα φιλοξενηθούν στο τουρνουά: Την «οικοδέσποινα» σερβική Βοϊβοντίνα, την πρώτη ομάδα που είχε αγωνιστεί ο Πέτροβιτς, την πρωταθλήτρια Σλοβενίας Μπλεντ, αλλά και την Μπουντβάνσκα Ριβιέρα από το Μαυροβούνιο.

Οι «κίτρινοι» θα αναχωρήσουν αύριο το πρωί στις 09:00 για τη σερβική πόλη και με αφορμή αυτή τη συμμετοχή, ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Περσιανλής, δήλωσε στο PRESSARIS: «Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να συμμετάσχουμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε αυτό το τουρνουά. Πρόκειται για υψηλού επιπέδου φιλικά παιχνίδια, τα οποία θα αποτελέσουν για μας το καλύτερο δυνατό τεστ προετοιμασίας ενόψει της έναρξης του ελληνικού πρωταθλήματος».

Όσον αφορά τη δυναμικότητα των αντιπάλων και το επίπεδο δυσκολίας των παιχνιδιών, ο κ. Περσιανλής ανέφερε: «Θα αντιμετωπίσουμε τρεις πολύ μεγάλες ομάδες. Σίγουρα πιο δυνατές είναι η Μπλεντ και η Μπουντβάνσκα Ριβιέρα, με τη Βοϊβοντίνα να ακολουθεί σε δυναμικότητα. Το σίγουρο είναι ότι και οι τρεις θα μας βοηθήσουν το ίδιο στο να προετοιμαστούμε για τις μετέπειτα υποχρεώσεις μας».

Αναλυτικά, το πρόγραμμα του τουρνουά έχει ως εξής:

Παρασκευή 30/09
17:00: Άρης – Μπουντβάνσκα Ριβιέρα
19:30: Βοϊβοντίνα – Μπλεντ

Σάββατο 01/10
17:00: Μπουντβάνσκα Ριβιέρα – Μπλεντ
19:30: Βοϊβοντίνα – Άρης

Κυριακή 02/10
11:00: Μπλεντ – Άρης
13:30: Βοϊβοντίνα – Μπουντβάνσκα Ριβιέρα

To Top