Παπαϊωάννου: “Μιλάω με Μελισσανίδη, Σαββίδη και Μαρινάκη”

Επικοινωνία με τους Δημήτρη Μελισσανίδη, Ιβάν Σαββίδη και Βαγγέλη Μαρινάκη έχει ο Πανουργιάς Παπαϊώαννου όπως παραδέχθηκε, ενώ για να τα… μπαλώσει τόνισε ότι όλα γίνονται χωρίς δεσμεύσεις.

Ο πρόεδρος της Λαμίας απέσυρε τελευταία στιγμή την υποψηφιότητα για την προεδρία του στην Supre League, με τον ίδιο να εμφανίζεται απογοητευμένος για το ότι φαινόταν πως θα έχανε τις εκλογές.

Επίσης θέλησε να απαντήσει στα σχόλια ότι η υποψηφιότητα του ήταν ουσιαστικά της ΑΕΚ, ξεκαθαρίζοντας ότι έχει σχέσεις με τον ισχυρό άνδρα της Ένωσης και τον Σαββίδη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχουν δεσμεύσεις.

Αρκετή εντύπωση έκανε το σημείο που λέει ότι χωρίς τον ΠΑΟΚ η ομάδα του θα… ζητιάνευε. Πώς άραγε μία ομάδα που σώθηκε από μία άλλη να μην έχει δεσμεύσεις;

«Πιστεύω ότι ίσως κάνει κάποια οικονομική θυσία για να επιτευχθεί η κεντρική τηλεοπτική διαχείριση. Θυμάστε ότι πέρυσι 5 ομάδες δεν είχαμε τηλεοπτικό και είχαμε βγει στη ζητιανιά και αν δεν ερχόταν ο Αστέρας και ο ΠΑΟΚ μαζί μας, να μας στηρίξουν, οι 5 ομάδες θα ζητιάνευαν ακόμη».

To Top