Στους Λος Άντζελες Γκάλαξι ο Μπέιλ με μείωση 93% των χρημάτων που έπαιρνε στη Ρεάλ Μαδρίτης

Από τα 34 εκατ. ευρώ το χρόνο στη Ρεάλ Μαδρίτης (μεικτά), στο 1,5 εκατ. ευρώ που θα του αποφέρει ο πρώτος χρόνος του συμβολαίου του στους Λος Άντζελες Γκάλαξι.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ έγινε και με τη… βούλα παίκτης της ομάδας της Καλιφόρνια τη Δευτέρα (27/6), αποδεχόμενος να ρίξει τρομερά χαμηλά το κασέ του, προκειμένου να βρει μία ομάδα καλού επιπέδου για να διατηρήσει τη φόρμα του (και) στην Εθνική Ουαλίας ενόψει Μουντιάλ.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα συνεχίσω στο Λος Άντζελες. Είναι το σωστό μέρος για μένα και την οικογένειά μου κι έρχεται στο κατάλληλο σημείο στην καριέρα μου. Ανυπομονώ να αρχίσω τη δουλειά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και να διεκδικήσουμε κι άλλα τρόπαια στο Λ.Α.» τόνισε ο Ουαλός σούπερ σταρ στις πρώτες δηλώσεις του.

«Ο Γκάρεθ είναι ένας απ’ τους πιο δυναμικούς κι εντυπωσιακούς επιθετικούς της γενιάς του. Εντάσσοντας στο ρόστερ μας έναν παίκτη με το δικό του ταλέντο και την εμπειρία του στο υψηλότερο επίπεδο, μας δίνει τεράστια δυναμική για να βελτιώσουμε κι άλλο την εικόνα μας στο γήπεδο.

Ο Γκάρεθ έχει πολύ υψηλά κίνητρα για να συνεχίσει να κερδίζει τίτλους και γι’ αυτό είναι εδώ μαζί μας» πρόσθεσε απ’ την πλευρά του ο general manager των Γκάλαξι, Τζον Θόρινγκτον. Ο Μπέιλ μαζί με τον Τζιόρτζιο Κιελίνι θα ενταχθούν κι επίσημα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Λ.Α. μετά την 7η Ιουλίου και το άνοιγμα της δεύτερης μεταγραφικής περιόδου στο MLS.

Στο συμβόλαιό του, υπάρχει οψιόν για επέκταση της συνεργασίας του για άλλους 18 μήνες, ενώ αν παραμείνει στην ομάδα και μετά το τέλος του 2023, θα αμείβεται ανά αγώνα για το υπόλοιπο του συμβολαίου του.

To Top