ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Παράδειγμα προς μίμηση ο Βεργίνης!

Ο Δημήτρης Βεργίνης έδωσε το παράδειγμα το καλοκαίρι, υπογράφοντας πρώτος από όλους και με ευνοϊκούς περισσότερο για τον Άρη όρους παρά για εκείνουν και συνεχίζει και μέσα στη χρονιά να αποτελεί παράδειγμα για συμπαίκτες και αντιπάλους.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Για τον τρόπο που ήρθε το καλοκαίρι, για το άμεσο “ναι” ώστε να γίνει μέλος μιας δύσκολης κατάστασης σε ένα μεταβατικό στάδιο του Άρη δεν είναι ώρα να ειπωθούν πολλά. Απλώς ο Βεργίνης και πάλι χάρισε χρήματα από τα οφειλόμενα των περασμένων ετών…

Στο αγωνιστικό, ωστόσο, υπάρχει θέμα για ανάλυση. Ο Βεργίνης ξεκίνησε βασικός στον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς, παρότι είχε χάσει σημαντικό μέρος της προετοιμασίας λόγω τραυματισμού. Δεν αγωνίστηκε δευτερόλεπτο στη σειρά με τη Νίζνι Νόβγκοροντ, στην οποία ο Άρης σκόραρε 65 και 51 πόντους αντίστοιχα στα δύο παιχνίδια.

Ρωτήθηκε ο Βαγγέλης Αγγέλου και εξήγησε πως στα συγκεκριμένα παιχνίδια δεν ταίριαζει το στιλ του Βεργίνη σε αυτό που ο Άρης προσπαθούσε ή ήθελε να παίξει.

Στον αγώνα με τον Προμηθέα μετά το τραγικό ξεκίνημα και το 17-2, ο Αγγέλου τον έριξε στο παρκέ και ο Άρης θύμισε και πάλι ομάδα και ήταν έτσι όσο ο Βεργίνης είχε ανάσες και ήταν στο παιχνίδι. Είχε 15 πόντους και 3 ασίστ και ήταν ο μοναδικός που διακρίθηκε.

Χθες ήταν επίσης καθοριστικός. Ήρθε και πάλι από τον πάγκο και με 12 πόντους ήταν απολύτως θετικός. Αν δεν είχε τη… μουτζούρα στο φινάλε με τις 1/4 βολές θα ήταν το τέλειο παιχνίδι για τον έμπειρο γκαρντ, που είναι το παράδειγμα προς μίμηση για όλους ως προς την επαγγελματική συμπεριφορά που επιδεικνύει.

Είναι λογικό να στενοχωρήθηκε ή και να απογοήτευτηκε που δεν πήρε χρόνο συμμετοχής σε δύο πολύ κρίσιμα παιχνίδια, αλλά αυτά τα συναισθήματα τα μετέτρεψε σε θετική ενέργεια, σε καλή απόδοση στο γήπεδο, όχι σε εκνευρισμό ή αρνητικό ύφος μέσα στην ομάδα.

To Top