ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Όχι μόνο επέστρεψε νωρίτερα, έδειξε και απόλυτα έτοιμος…

Η χρησιμοποίηση του Μπρούνο Γκάμα, από τον Πάκο Ερέρα στον αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο, από την αρχή της αναμέτρησης, ήταν μία μεγάλη έκπληξη, όμως ο Ισπανός δικαιώθηκε καθώς ο 32χρονος εξτρέμ, ήταν ο καλύτερος του Άρη στον αγωνιστικό χώρο της Νέας Σμύρνης.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Από το ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, στις 26 Σεπτεμβρίου μέχρι και το ματς με τον Πανιώνιο, μεσολάβησαν 10 μέρες. Σε αυτό το μεσοδιάστημα, ο Μπρούνο Γκάμα όχι μόνο ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του στα πλευρά, αλλά επέστρεψε στις προπονήσεις της ομάδας, από την αρχή σχεδόν της προηγούμενης εβδομάδας.

Η εκτίμηση του ιατρικού τιμ του Άρη, έκανε λόγο για απουσία δύο εβδομάδων, καθώς είχε τεθεί ως στόχος για την επιστροφή του το ματς με τον ΠΑΟΚ, αλλά για το πρωτάθλημα αυτή τη φορά, στις 21 Οκτωβρίου στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Πορτογάλος… έσπασε τα κοντέρ και τέθηκε πολύ πιο γρήγορα στη διάθεση του προπονητή, δίνοντας το καλό παράδειγμα στους συμπαίκτες του.

ΜΕΤΡΗΣΕ Η ΘΕΛΗΣΗ

Επί της ουσίας ο Άρης τον στερήθηκε μόνο στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Μπρούνο Γκάμα, έδειξε την μεγάλη του επιθυμία να ξεπεράσει γρήγορα τον τραυματισμό του, καθώς παρά τις παραινέσεις να μην πιεστεί, ο ίδιος ανέβασε κατακόρυφα ρυθμούς και ήταν έτοιμος σε λιγότερο από μία εβδομάδα!

Μάλιστα, απέναντι στον Πανιώνιο κατάφερε και αγωνίστηκε ολόκληρο το 90λεπτο, συν του ότι ήταν ο καλύτερος παίκτης του Άρη και πιο επικίνδυνος. Κυρίως βέβαια στο δεύτερο ημίχρονο, όπου από τα δικά του πόδια ξεκίνησαν οι περισσότερες προσπάθειες του Άρη. Μπορεί να μην σκόραρε ή να συνέβαλλε στο γκολ της «λύτρωσης» του Άρη που ποτέ δεν ήρθε, αλλά έδειξε πως στα ντέρμπι, αρχής γενομένης αυτό με τον ΠΑΟΚ θα είναι πιο έτοιμος από ποτέ, σαν να μην τραυματίστηκε και έλειψε ποτέ…

To Top