ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παράνοια για το Μπάγερν – Ρεάλ: 200.000 αιτήσεις για εισιτήρια!

Τρία… γήπεδα θα μπορούσαν να γεμίσουν οι οπαδοί της Μπάγερν που θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά τον πρώτο προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Τρέλα επικρατεί στο στρατόπεδο των Βαυαρών εν όψει της αναμέτρησης της 12ης Απριλίου κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης. Κι αυτό διότι το αρμόδιο τμήμα της Μπάγερν έχει ήδη λάβει 200.000 αιτήματα από οπαδούς της ομάδας που θέλουν να είναι παρόντες στο «Αλιάνζ Αρίνα».

Προφανώς και είναι αδύνατο να ικανοποιηθούν όλες οι αιτήσεις κι έτσι οι υπεύθυνοι του συλλόγου πονοκεφαλιάζουν για το τι θα κάνουν. Ανακοίνωσαν, μάλιστα, ότι δεν πρόκειται να δεχθούν άλλα αιτήματα, καθώς το σύστημα «έπεσε».

Θυμίζεται ότι η έδρα της Μπάγερν χωρά 70.000 θεατές, ωστόσο εκτιμάται ότ μέσω διαδικτύου θα ικανοποιηθούν περίπου 30.000 αιτήσεις, καθώς υπάρχουν σχεδόν 35.000 εισιτήρια διαρκείας και, επίσης, δοθούν 3.779 στη Ρεάλ για να τα διαθέσει σε δικούς της οπαδούς.

Οι τιμές των εισιτηρίων κυμαίνονται από 35 μέχρι 150 ευρώ.

Η τελευταία φορά που το «Αλιάνζ Αρίνα» δεν γέμισε ήταν στις 30 Ιανουαρίου 2007 σε παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στη Μπόχουμ.

To Top