ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μπερτομέου: « Ελπίζουμε οι τουρκικές ομάδες να επιστρέψουν στο Eurocup»

Το «παρών» σε εκδήλωση που επισημοποιήθηκε η συνεργασία μεταξύ Ευρωλίγκας και τούρκικης φαρμακευτικής εταιρείας έδωσε ο Ζόρντι Μπερτομέου.

Ο ισχυρός άνδρας της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, ευχήθηκε την επόμενη σεζόν η διοργάνωση του Eurocup, να πραγματοποιηθεί με την συμμετοχή των τουρκικών ομάδων, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην Ευρωλίγκα της επόμενης σεζόν.

«Ελπίζουμε το καλοκαίρι να υπάρχει ένα ήρεμο κλίμα, χωρίς πιέσεις και ο κάθε σύλλογος να μπορεί να αποφασίσει σε ποια διοργάνωση επιθυμεί να συμμετέχει. Αν συμβεί αυτό, ελπίζουμε οι Τουρκικές ομάδες να συμμετέχουν στο Eurocup. Έχουμε κάνει ήδη μια κουβέντα με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Χέντο Τούρκογλου όπου μάθαμε τις προθέσεις του. Δεν θέλουμε να πιέσουμε κανέναν σύλλογο, ωστόσο θα είναι υπέροχο να έχουμε την υποστήριξη των τουρκικών συλλόγων».

Σε ότι έχει να κάνει με την Ευρωλίγκα ο Μπερτομέου σχολίασε πως : «Ισχύει ότι ίσχυε και τα τελευταία 15 χρόνια. Η Φενέρμπαχτσε και η Εφές είναι δύο πολύ επιτυχημένες ομάδες, και έχουν εγγυημένο συμβόλαιο που εξασφαλίζει την παρουσία τους στην διοργάνωση και την επόμενη σεζόν».

To Top