Παράπονα Μιρτσέα Λουτσέσκου για τα γκολ που δέχθηκε η Ντιναμό πριν το ματς με τον Άρη

Ο προπονητής της Ντιναμό Κιέβου, Μιρτσέα Λουτσέσκου μίλησε με εκπροσώπους των ΜΜΕ μετά τον αγώνα με την Ομπολόν (4-2) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Ουκρανικής Πρέμιερ Λιγκ εκφράζοντας την ικανοποίηση του για την νίκη αλλά και τον προβληματισμό για τα γκολ που δέχθηκε η ομάδα του, πριν το ματς με τον Άρη.

Ο Ρουμάνος τεχνικός είπε:

“Ήταν ένας ενδιαφέρον αγώνας, και οι δύο ομάδες έπαιξαν επιθετικό ποδόσφαιρο. Υπήρχαν πολλές μακρινές πάσες, και από την πλευρά των δύο ομάδων. Η Ομπολόν μας δημιούργησε πολλά προβλήματα, αν και το σκορ θα μπορούσε να ήταν 5-0, επειδή δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες για γκολ, είχαμε πολλά στάνταρ.

Επαναλαμβάνω, η Ομπολόν προσέγγισε καλά το ματς, δημιούργησε στιγμές κοντά στο τέρμα μας. Ίσως κάπου οι παίκτες μας να ένιωσαν χαλαροί, αλλά καταρχήν όλα είναι καλά, είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και τους τρεις βαθμούς που πήραμε. Η Ομπολόν έχει καλή ομάδα, παίζει πάντα καλά στην έδρα της και ήθελε να μας κερδίσει”.

Για τα γκολ που δέχθηκε η ομάδα του τόνισε: “Έχω παράπονα και από τους αμυντικούς μου και από τον Μπουσάν (τερματοφύλακας)”.

To Top