ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το “αγκάθι” με το τριετές συμβόλαιο και η αναζήτηση ομάδας για Γκρέι

 Ο Άντρε Γκρέι βρίσκεται εκτός ομάδας όπως σας ενημέρωσε το PRESSARIS από χθες με τους ανθρώπους του συλλόγου να βρίσκονται σε επικοινωνία μαζί του για τη λύση του συμβολαίου του.

Ο Τζαμαϊκανός επιθετικός ενημερώθηκε ότι από ‘δω και πέρα θα προπονείται μόνος του, μια μέρα μετά από το παιχνίδι με την Αραράτ, στο οποίο έμεινε στον πάγκο, κάτι που επιβεβαιώνεται και από το γεγονός πως είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας των κιτρινόμαυρων.

Η επιθυμία του Άρη να απεμπλακεί από το συμβόλαιο του Γκρέι είναι δεδομένη εδώ και καιρό, όμως μέχρι τον ερχομό του Μορόν, κάτι τέτοιο ήταν απαγορευτικό αφού δεν υπήρχε άλλος φορ διαθέσιμος. Η παρουσία πλέον του Ισπανού στο ρόστερ, επιτρέπει στους ανθρώπους του Άρη να χρησιμοποιήσουν ως μοχλό πίεσης τον παραγκωνισμό του από την ομάδα, θέτοντας τον Τζαμαϊκανό εκτός προπονήσεων.

Ήταν άλλωστε τακτική που ακολούθησε τον τελευταίο μήνα και με τον Νταμπό που τελικά έλυσε το συμβόλαιό του.

Το ίδιο ευελπιστούν ότι θα συμβεί και με τον Γκρέι με μια σημαντική διαφορά…

Ο επιθετικός από την Τζαμάικα έχει άλλα τρία χρόνια συμβόλαιο με τον Άρη (ο Νταμπό είχε ένα) και μάλιστα με υψηλότατες ετήσιες απολαβές που φθάνουν τις 600.000 ευρώ (χωρίς τους φόρους). Ο Γκρέι θυμίζουμε ότι είχε ενημερωθεί με το τέλος της περασμένης σεζόν ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα, είχε όμως αρνηθεί να αποχωρήσει.

Ήδη υπάρχουν πληροφορίες ότι ο ατζέντης του βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας, χωρίς κανείς να μπορεί να προεξοφλήσει το τι μέλλει γενέσθαι…

To Top