Παρέλυσε ο Καναδάς από τους πανηγυρισμούς για τους Ράπτορς (video)

Xαμός. Πανδαιμόνιο. Τρέλα. Όποιον χαρακτηρισμό κι αν επιλέξει κανείς, μέσα θα πέσει για τον τρόπο που πανηγύρισε όλος ο Καναδάς το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία των Ράπτορς, από το Τορόντο μέχρι το Μόντρεαλ και την Οτάβα. Πανηγυρισμοί πρωτοφανείς για τον καναδικό αθλητισμό, όπως αναφέρουν και τα τοπικά media. Οι Ράπτορς μπορεί να εδρεύουν στο Τορόντο, μέσα από την φετινή πορεία τους όμως έγιναν η ομάδα όλου του Καναδά.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Στο Μόντρεαλ έκλεισαν δύο τετράγωνα, προκειμένου να επιτρέψουν στους φιλάθλους να βγουν στους δρόμους και να πανηγυρίσουν για την επιτυχία των Ράπτορς, εκεί όμως όπου έγινε ο… κακός χαμός ήταν στο Τορόντο, όπου μία αχανής λαοθάλασσα βρέθηκε στους δρόμους λίγη ώρα μετά τη νίκη στον 6ο τελικό και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Με τόσο κόσμο στους δρόμους δεν αποφεύχθηκαν βέβαια και τα επεισόδια. Ακόμα και από τους φιλήσυχους Καναδούς. Το ίδιο βράδυ που οι Ράπτορς κατέκτησαν τον τίτλο έγιναν επτά συλλήψεις στο Τορόντο και ένας νεαρός διακομίστηκε σε νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα από πυροβολισμούς, ενώ η κυκλοφορία στην καναδική πόλη παρέλυσε εντελώς.

Πάρτε μία γεύση από τους δρόμους του Τορόντο λίγο μετά τον 6ο τελικό:

To Top