Παρέμβαση αθλητικού εισαγγελέα για τα αίσχη της Τούμπας, έστω και 39 μέρες μετά!

Μετά από 39 ημέρες ο αθλητικός εισαγγελέας Θεσσαλονίκης κάλεσε σήμερα (12.00) στο γραφείο του τρεις παίκτες του Άρη για να καταθέσουν όλα όσα έγιναν μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ και την επίθεση που δέχτηκαν από ανθρώπους της ιδιωτικής ασφάλειας του Δικέφαλου στο παιχνίδι της Τούμπας.

Ο αθλητικός εισαγγελέας θα περιμένει σε λίγες ώρες τους Μανόλη Παπαστεριανό, Ερωτόκριτο Νταμαρλή και Νίκο Αγγελούδη και θα τους πάρει κατάθεση για όλα όσα έγιναν με τη λήξη του ντέρμπι της Τούμπας.

Ο Άρης κατήγγειλε ότι δέχτηκαν επίθεση ποδοσφαιριστές και μέλη της ομάδας από σεκιουριτάδες και χτυπήθηκαν οι Παπαστεριανός, Γιαννιώτας και Νταμαρλής.

Ο Αγγελούδης κλήθηκε για να δώσει εξηγήσεις για όσα γράφτηκαν στο μάτριξ του γηπέδου αναφορικά με το “σεξ και βία”, μήνυμα που είχε γράψει στο twitter του ο Αθανασιάδης μια μέρα νωρίτερα του αγώνα με αφορμή το παιχνίδι των ομάδων Κ20, και για το οποίο του έχει ασκηθεί πειθαρχική δίωξη, χωρίς να υπάρχει προς το παρόν απόφαση, μια και η υπόθεση πάει από αναβολή σε αναβολή.

Επειδή, πάντως, είμαστε στην… Ελλάδα, περιμένουμε με ενδιαφέρον τις εξελίξεις και παραμένουμε επιφυλακτικοί.

 

To Top