ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παρέμβαση της ΠΑΕ Άρης σήμερα στη ΓΑΔΑ, πιέζει για την τιμωρία των υπεύθυνων

Η ΠΑΕ Άρης, όπως έχει δεσμευτεί από την πρώτη στιγμή θα πάει μέχρι το τέλος την υπόθεση της επίθεσης σε βάρος των φιλάθλων της ομάδας. Ήδη “τρέχει” το θέμα των μηνύσεων για όσα απαράδεκτα έγιναν το Σάββατο στο Περιστέρι.

Είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει αποφασιστικότητα να το πάει μέχρι τέλους η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, ώστε να λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι της αστυνομίας και όσοι πήραν την απόφαση για την απρόκλητη επίθεση στους φιλάθλους του Άρη μετά το τέλος του αγώνα. Έρχεται η ώρα των μηνύσεων για την απόδοση των ευθυνών.

Στο πλαίσιο αυτό, ο δικηγόρος της ΠΑΕ Άρης Παναγιώτης Μπιλιρης θα μεταβεί σήμερα στη ΓΑΔΑ για να επισπεύσει τις διαδικασίες, ώστε να μην χαθεί χρόνος σε ότι αφορά τα διαδικαστικά με την αποστολή εγγράφων και ενδεχόμενη γραφειοκρατική καθυστέρηση.

Ξεκάθαρα η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ πιέζει για να αποδοθούν άμεσα οι ευθύνες. Ο νομικός των κιτρινόμαυρων θα έχει συνάντηση με τους αρμόδιους προκειμένου να ενημερωθεί επίσημα για το ποιοι ευθύνονται για όσα συνέβησαν, να πάρει άμεσα απαντήσεις πρόσωπο με πρόσωπο και να δρομολογηθούν στη συνέχεια οι νομικές διαδικασίες από πλευράς ΠΑΕ, με μηνύσεις για κάθε υπεύθυνο.

To Top