Παρί Σεν Ζερμέν: Τέλος η σεζόν για τον Σκρίνιαρ

Ραντεβού με την ατυχία είχε ο Μίλαν Σκρίνιαρ στο Super Cup κόντρα στην Τουλούζ, καθώς ο Σλοβάκος τραυματίστηκε στον αστράγαλο και τέθηκε νοκ-άουτ για τους επόμενους μήνες.

Πύρρειος αποδείχθηκε τελικά η νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν επί της Τουλούζ στο Super Cup Γαλλίας. Οι Παριζιάνοι άλλωστε μπορεί να κέρδισαν την κούπα, αλλά την ίδια στιγμή έχασαν τον Μίλαν Σκρίνιαρ με τραυματισμό στον αστράγαλο για τους επόμενους μήνες.

Ο Σλοβάκος αμυντικός αποχώρησε στο 71΄της αναμέτρησης και από την πρώτη στιγμή ήχησε συναγερμός στο ιατρικό επιτελείο της Παρί που φοβήθηκε δικαίως για τα χειρότερα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «RMC» το πιθανότερο σενάριο για τον Σκρίνιαρ είναι να περάσει την πόρτα του χειρουργείου και πλέον μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να αγωνιστεί ξανά μέχρι το τέλος της σεζόν.

Οι Παριζιάνοι πάντως είχαν… μεριμνήσει ανακοινώνοντας την απόκτηση του Λούκας Μπεράλδο πριν από μερικές μέρες για ενίσχυση στη θέση των στόπερ, με τον Βραζιλιάνο μάλιστα να κάνει το ντεμπούτο του στην ομάδα αντικαθιστώντας τον τραυματία Σλοβάκο απέναντι στην Τουλούζ.

To Top