ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παραίτηση Κλεώπα με αιχμές μέσω επιστολής – Ποια είναι η θέση του επίσημου Άρη

Η είδηση περί παραίτησης των δύο εκκαθαριστών της ΠΑΕ Άρης, Λάκη Κλεώπα και Αντώνη Σενέμη, μέσω επίσημης ανακοίνωσης, την οποία παραθέτουμε αυτούσια παρακάτω, δεν έμεινε ασχολίαστη από τον επίσημο Άρη.

Ο Θοδωρής Καρυπίδης και οι συνεργάτες του, ξεκαθαρίζουν σύμφωνα με ενημέρωση που ζητήσαμε, ότι επιθυμούν η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές να συνεχιστεί κανονικά, καθώς στόχος όλων -όπως και θα γίνει- είναι να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση. Μάλιστα, τις επόμενες μέρες, Θοδωρής Καρυπίδης και Λάκης Κλεώπας, μετά από επικοινωνία που είχαν θα συναντηθούν, προκειμένου να τακτοποιηθεί το οικονομικό σκέλος.

Παραθέτουμε αναλυτικά την επιστολή την οποία μας έδωσε προς δημοσίευση, ο πρόεδρος της υπό εκκαθάρισης ΠΑΕ, Λάκης Κλεώπας: 

“Κ. Καρυπίδη, πρωτίστως σας γνωρίζω ότι η ανάληψη των καθηκόντων μου ως εκκαθαριστής στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ, πείθοντας και συμπαρασύροντας και τον κ. Σενέμη Αντώνη, όπως επίσης αποδεχόμενος και την προεδρία της υπό εκκαθάριση ΠΑΕ προσωπικά με ό, τι αυτό συνηπάγετο, κυρίως είχε να κάνει με την αγάπη μου προς τον ΑΡΗ και όχι με το αντίτιμο των εξόδων παράστασης κατά την τέλεση των καθηκόντων τόσον εμού, όσο και του ετέρου εκκαθαριστή, 1.000 ευρώ μηνιαίως προς έκαστον. Με τους προγενέστερους από εσάς που επιχείρησαν τη σωτηρία του ΑΡΗ, παρότι δεν ευδοκίμησε η προσπάθειά τους στον τομέα που αφορούσε την εκκαθάριση, η συνεργασία μας ήταν άψογη. Βέβαια, οφείλω να παραδεχθώ ότι επί ημερών τους, το θέμα της εκκαθάρισης δεν ήταν το μείζον, προηγείτο η άνοδος της ομάδας στην οποία σωστά από την πρώτη στιγμή εστιάσατε το ενδιαφέρον σας και πράγματι σε τόσο στενά περιθώρια χρόνου ομολογουμένως στελεχώσατε, οργανώσατε και αγωνιστικά καταφέρατε την άνοδο στη FOOTBAL LEAGUE για να προχωρήσετε στην ίδρυση της καινούριας ΠΑΕ. Τότε όμως προέκυψε ως βασική προϋπόθεση η εκκαθάριση, με τις γνωστές αγκυλώσεις και τη γνωστή δημοσιότητα που πήρε το θέμα και που λόγω των προηγουμένων πεπραγμένων σας εκτιμούσα ότι όπου και όταν χρειαζόταν σας στήριζα με δημόσιες τοποθετήσεις μου.

Ομολογώ ότι πέρασαν αρκετοί μήνες προσπαθώντας να εξηγήσω τη σταδιακά αυξανόμενη απαξίωση στο έργο που ανέλαβα μαζί με τον κ. Σενέμη, όμως από τη στιγμή που μου διαφεύγει ο λόγος της συμπεριφοράς σας και για μήνες δεν έχετε χρόνο να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας με μία πολλές φορές ζητηθείσα από μέρους μου συνάντησή μας, η στοιχειώδης εκτίμηση στην προσωπικότητά μου με υποχρεώνει να σας ανακοινώσω την παραίτηση τόσον εμού όσο και του κ. Σενέμη.

Δυστυχώς δεν εκτιμήσατε σωστά τη σοβαρότητα και τις ευθύνες που ανέλαβα, όπως επίσης και το λόγο για τον οποίο τις ανέλαβα. Ελπίζω να γνωρίζετε, όσον αφορά την εκκαθάριση, δύο πράγματα: ή δε χρειάζεται, οπότε είναι περιττή η παραμονή εμού και του κ. Σενέμη ή, εάν είναι απαραίτητη (η εκκαθάριση), πάλι ελπίζω ότι έχετε εναλλακτική λύση. Επομένως, ούτως ή άλλως, η παραμονή μας είναι περιττή. Για αυτούς τους λόγους, όπως δήλωσα και στα ραδιόφωνα της πόλης μας, είναι ανέκκλητη.”-

Στυλιανός-Τηλέμαχος Κλεώπας

To Top