Παραίτηση μέσω facebook!

Στον Άρη τα έχουμε δει όλα! Παραιτήσεις γραπτές, προφορικές, διαρροή παραιτήσεων…. Σήμερα, όμως, έγινε και αυτό: μέλος του δ.σ. του Α.Σ. Άρης να παραιτείται μέσω facebook (προφανώς – ως όφειλε – λογικά έχει κατατεθεί και προς το δ.σ. η παραίτησή του).

Συγκεκριμένα:

«Όταν πριν από 6 μήνες ζητήθηκε σε 15 εθελοντές να προσφέρουν στον υπό διάλυση ΑΣ για την διατήρηση του στην ζωή δήλωσα με προθυμία να συμμετάσχω σε αυτήν την προσπάθεια.

Αυτό στο οποίο έπρεπε όλα τα μέλη του ΔΣ να δίνουμε προτεραιότητα ήταν η ενδυνάμωση του θεσμού του ΑΣ & η διαφύλαξη της εικόνας του προς οπουδήποτε.
Με λύπη μου διαπίστωσα όλο αυτό το διάστημα, με αποκορύφωμα την χθεσινή ΓΣ της ΚΜΑ, πως όλοι οι θεσμικοί φορείς του ΑΡΗ εμπλέκουν τον ΑΣ σε παιχνίδια εξουσίας αδιαφορώντας για τον εξ ορισμού προορισμό του.

Η επίσης μη σύμπνοια ολόκληρου του ΔΣ σε θέματα αρχών & πρακτικών έξω από την αίθουσα των συνεδριάσεων μας, μέσα στην οποία δείχνουμε μια κατ’ επίφαση ομοφωνία δεν μου επιτρέπει να συνεχίσω να συνεργάζομαι με αρκετά από τα υπόλοιπα μέλη.
Κατόπιν τούτων των συνθηκών δεν δύναμαι να συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου και ζητώ όπως εγκρίνετε την παραίτηση μου.

Μετά τιμής,
Χρήστος Κώτσης του Σταύρου»

To Top