Παραίτηση Ματθαίου με βολές κατά της ΚΜΑ: «Πρώτα γενική συνέλευση, μετά διοίκηση Πρωτοδικείου»!

Την παραίτησή του γραπτώς υπέβαλλε στον πρόεδρο τους διοικητικού συμβουλίου της Κοινωνίας Μελών Άγγελο Γρόλλιο, το μέλος Νικήτας Ματθαίου, απευθύνοντας βολές κατά του φορέα, ζητώντας παράλληλα την διεξαγωγή γενικής συνέλευσης πριν προχωρήσουν οι διαδικασίες ορισμού διοίκησης Πρωτοδικείου.

Αναλυτικά, η επιστολή παραίτησης του πρώην προέδρου της κίτρινης ΠΑΕ:

 «ΜΑΤΘΑΙΟΥ ΝΙΚΗΤΑΣ                                                                             Θεσσαλονίκη, 11 Δεκεμβρίου 2012

ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΣ ΑΡΗΣ

ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕ ΑΡΗΣ

ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΚΜΑ

 

Προς τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωνίας μελών ΑΡΗ

 

Κύριε Πρόεδρε,

Με την παρούσα επιστολή μου, υποβάλλω την παραίτησή μου από το Διοικητικό Συμβούλιο της κοινωνίας Μελών ΑΡΗ για τους εξής λόγους:

Α) Από την στιγμή που έγιναν οι εκλογές της ΚΜΑ και το πρώτο Δ.Σ. της ΚΜΑ υπήρχε ένα αρνητικό κλίμα απέναντι στο πρόσωπό μου, επειδή επέμενα από την πρώτη στιγμή ότι πρέπει να γίνει ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ και να γίνουν διαδικασίες άμεσα για το Άρθρο 99. Εσείς Κύριε Πρόεδρε μαζί με τα υπόλοιπα 4 μέλη, τον κ. Αλεξανδρίδη, τον κ. Δεσύπρη, τον κ. Ζουμπουρίδη και τον κ. Ναούμ, προσπαθήσατε να κάνετε διάφορες άλλες ενέργειες για τις οποίες σας είχα προειδοποιήσει ότι θα πέσουν στο κενό όπως αποδείχτηκε εκ των πραγμάτων.

Β) Για μένα προσωπικά το θεωρώ απαράδεκτο να μην γίνονται σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει η ομάδα συχνά διοικητικά συμβούλια της κοινωνίας μελών Άρη, παρά μόνο 3 από την μέρα που εκλεγήκαμε μέλη στο ΔΣ της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ, ενώ γίνονται άτυπες συναντήσεις των υπολοίπων μελών χωρίς να κρατούνται πρακτικά και εν αγνοία μου.

Γ) Επειδή γνωρίζω ότι προτίθεστε να ορίσετε άτομα για διοίκηση Πρωτοδικείου σας επιστώ την προσοχή ότι αυτό πρέπει να γίνει αφού οριστεί άμεσα έκτακτη Γ.Σ. της ΚΜΑ από την οποία θα προκύψουν και τα άτομα για Διοίκηση Πρωτοδικείου που το Σώμα της ΚΜΑ θα αποφασίσει για το ποια άτομα μπορούν και είναι ικανά να διαχειριστούν τις τύχες της αγαπημένης μου ομάδας.

Δ) Επειδή δεν μπορώ να χρεώνομαι τις μέχρι σήμερα αποφάσεις λόγω μειοψηφίας στο Δ.Σ. της ΚΜΑ αισθάνομαι ότι δεν μπόρεσα να εκπληρώσω αυτά που υποσχέθηκα στον κόσμο που με ψήφισε.

Επίσης θα ήθελα να επισημάνω ότι παρότι σας ζήτησα εγγράφως να μου δώσετε τα πρακτικά των Δ.Σ.           ( ταμείο και  κατάσταση μελών),  στα οποία συμμετείχα, δεν μου τα δώσατε.

Επομένως θεωρώ υποχρέωσή μου με την παρούσα επιστολή μου να τα γνωστοποιήσω στον κόσμο του ΑΡΗ που με τίμησε με την ψήφο του και να παραιτηθώ.

Μετά τιμής

 Ματθαίου Νικήτας»

 

To Top