Χωρίς προβλήματα ο… “πρεσβευτής” της Θεσσαλονίκης

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για μια ακόμη ευρωπαϊκή βραδιά. Ο μοναδικός… “πρεσβευτής” της Θεσσαλονίκης στην Ευρώπη, ετοιμάζεται για το… σερβίς της πρόκρισης στις 19:00 το απόγευμα της Τετάρτης, όπου αντιμετωπίζει την Κομουνάλνικ Γκρόντνο στο Αλεξάνδρειο, για τους «32» του Challenge Cup.

Η ομάδα του Γιώργου Γιάτση ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με μια απογευματινή προπόνηση την Τρίτη, χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, ενώ είναι γεγονός ότι μετά την επιστροφή στις νίκες κόντρα στην Κηφισιά η ψυχολογία είναι ανεβασμένη στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Άρης για να προκριθεί θέλει νίκη με οποιοδήποτε σκορ στην κανονική διάρκεια της αναμέτρησης, ώστε να ισοφαριστεί η ήττα με 3-1 σετ στη Λευκορωσία και να διεκδικήσει την κατάκτηση του «χρυσού» σετ, ώστε να περάσει στους «16» του θεσμού.

Η ψυχολογία της ομάδας είναι ανεβασμένη μετά την νίκη επί της Κηφισιάς με 3-2 σετ το περασμένο Σάββατο, και όλοι στις τάξεις του ΑΡΗ ελπίζουν και πιστεύουν ότι αυτοί θα είναι που θα πανηγυρίσουν το βράδυ της Τετάρτης.

Αύριο το πρωί οι «κίτρινοι» θα πραγματοποιήσουν μια τελευταία χαλαρή προπόνηση στις 10:00 στο Αλεξάνδρειο, κάτι που θα κάνουν και οι Λευκορώσοι μια ώρα νωρίτερα.

To Top