Παραδίδει μαθήματα πολιτισμού η Μπόκα!

Η Μπόκα Τζούνιορς δεν αποτελεί απλώς μια μεγάλη ποδοσφαιρική σχολή και τον σύλλογο με τους περισσότερους διεθνείς τίτλους στον κόσμο, αλλά παραδίδει στην κυριολεξία μαθήματα και εκτός γηπέδου! Στο πολιτιστικό κέντρο της διδάσκονται από γραφή, ανάγνωση και ραπτική, μέχρι ιστορία της Τέχνης!

Ο αναλφαβητισμός, η φτώχεια και ο υψηλός δείκτης εγκληματικότητας αποτελούν μάστιγες για την κοινωνία της Αργεντινής και ακόμα περισσότερο για τη «δημοκρατία της Μπόκα», όπως αποκαλούν οι ίδιοι οι κάτοικοί της την συγκεκριμένη φτωχογειτονιά του Μπουένος Άιρες.

Για το λόγο αυτό, από τη Δευτέρα 12 Μαρτίου η Μπόκα Τζούνιορς θα προσπαθήσει να εμπνεύσει τους οπαδούς της να αλλάξουν λίγο τη ζωή τους, μέσα από τη γνώση. Σε συνεργασία με το υπουργείο Πολιτισμού της Αργεντινής, θα εγκαινιάσει μια σειρά δωρεάν μαθημάτων κάθε είδους.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να μάθουν γραφή, ανάγνωση, αριθμητική και άλλες βασικές σχολικές γνώσεις, να διδαχθούν ραπτική, σχέδιο, φωτογραφία, ζωγραφική, να μάθουν κλασικό χορό ή τάνγκο, ξένες γλώσσες όπως αγγλικά και ιταλικά, αλλά ακόμα και να πάρουν μαθήματα πάνω στην ιστορία της Τέχνης!

Στο εργαστήριο της Μπόκα έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή περίπου 1.000 άτομα, μέλη του συλλόγου και μη, από παιδιά έως και υπερήλικες, που θέλουν να αποκτήσουν λίγες περισσότερες γνώσεις.

Αυτές οι λεπτομέρειες και πρωτοβουλίες είναι, άλλωστε, εκείνες που καθορίζουν τους πραγματικά μεγάλους συλλόγους…

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top