Τούμπα η… περηφάνια

Με κατεβασμένα χέρια ο ΠΑΟΚ δέχθηκε τρία γκολ από τον Αστέρα Τρίπολης μέσα στα πρώτα 17′ και τελικά ηττήθηκε με 2-3 στην Τούμπα, για την 24η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Το αποτέλεσμα αυτό φέρνει την ομάδα της Τρίπολης στο «+4» συγκριτικά με τον Άρη, στη μάχη για τα πλέι οφ.

Έξι μέρες μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, ο Αστέρας έστησε το… δικό του πάρτι στην Τούμπα, δίχως να συναντήσει καμία αντίσταση. Με δύο γκολ του Περόνε (2′, 17′) και άλλο ένα του Ναβάρο (10′), προηγήθηκε πολύ νωρίς με το εντυπωσιακό 0-3 και υπερασπίστηκε το προβάδισμα μέχρι τέλους.

Οι γηπεδούχοι θυμήθηκαν ότι… βρίσκονται στο γήπεδο αφού το παιχνίδι είχε πλέον χαθεί. Ο Αθανασιάδης μείωσε στο 31′, ο Γεωργιάδης έκανε το 2-3 στο 54′, αλλά η ήττα δεν αποφεύχθηκε, αφού μάλιστα ο Λίνο αστόχησε σε πέναλτι στο 92′, στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Οι Αρκάδες διαμαρτυρήθηκαν ότι το μαρκάρισμα του Πιπίνη πάνω στον Σαλπιγγίδη στη φάση του πέναλτι έγινε εκτός περιοχής, ο διαιτητής Κομίνης είχε αντίθετη άποψη, αλλά το φινάλε τους βρήκε να παίρνουν το «τρίποντο» ούτως ή άλλως…

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top