ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Παραδοσιακή δύναμη του ελληνικού μπάσκετ ο Άρης. Κάθε καλοκαίρι έχω πρόταση!»

Ο Βασίλης Καββαδάς του Αρκαδικού για το παιχνίδι με τον Άρη και τις επαφές που υπάρχουν κάθε καλοκαίρι μεταξύ των δύο πλευρών.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στο yellowradio 92,8:

Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Έχουμε παίξει σε δυνατές έδρες όπως του Άρη. Ο Άρης είναι μια παραδοσιακή δύναμη του Ελληνικού μπάσκετ και Αυτοκράτορας της Θεσσαλονίκης. Είμαι χαρούμενος που το γήπεδο, ακόμη και με μας ήταν γεμάτο. Εμείς δεν έχουμε την ίδια δυναμικότητα με τον Άρη, ούτε το ίδιο βάθος στο ρόστερ. Ο Άρης είναι ομάδα που πρωταγωνιστεί στο Ελληνικό μπάσκετ και αγωνίζεται και στην Ευρώπη. Η δική μας ομάδα είναι σε δύσκολη κατάσταση και προσπαθούμε να αναπληρώσουμε τους παίκτες που φύγανε».

Για τον Αρκαδικό: «Για την ομάδα και την πόλη της Τρίπολης είναι κάτι σημαντικό να αγωνίζεται η ομάδα στην Α1. Ο κόσμος στηρίζει την ομάδα και την αγαπάει. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με την ομάδα και τους ανθρώπους που τρέχουν γι αυτήν. Τέτοιες ομάδες με τέτοιους διοικούντες πρέπει να μένουν στη μεγάλη κατηγορία».

Γιατί επέλεξε τον Αρκαδικό: «Οι περισσότερες ομάδες με θέλανε ως ελεύθερο. Ο Ολυμπιακός δεν το συζητούσε και ήθελε να με δώσει ως δανεικό. Στο τέλος έμεινε μόνο ο Αρκαδικός και επέλεξα να έρθω για να πάρω παιχνίδια και να γίνω καλύτερος».

Αν υπήρχε επαφή με τον Άρη: «Υπήρχαν επαφές με τον Άρη, ακόμη και το καλοκαίρι που μας πέρασε αλλά δεν προχώρησε. Και πέρσι είχαμε μιλήσει. Τώρα σκέφτομαι τον Αρκαδικό και θέλω να προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Έχω άλλα 2 χρόνια συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και μετά βλέπουμε».

Για το ΠΑΟΚ–Άρης: «Ένα μεγάλο παιχνίδι για την Θεσσαλονίκη, ξέρουμε πόσο μεγάλο μέγεθος έχει και ο ΠΑΟΚ αλλά και ο Άρης με πολύ καλούς παίκτες και προπονητές. Θα είναι ένα πολύ δυνατό ντέρμπι και να κυλίσει ομαλά. Ο Άρης έχει καλύτερο ρόστερ και ο ΠΑΟΚ αν δεν παίξει ο Σχορτσιανίτης θα έχει θέμα. Θεωρώ, όμως, πως το παιχνίδι όπως και να έχει θα κριθεί στο τέλος».

To Top