ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ψηφίδης: «Να βάλουν νερό στο κρασί τους. Δεν συμφέρει κανέναν να υποβιβαστεί η ομάδα»

Ο πρόεδρος του Α.Σ. και του ΤΑΑ Άρης, Γιάννης Ψηφίδης, μίλησε για το πρόβλημα που υπάρχει στην ανδρική ομάδα βόλεϊ του Άρη και το τι λύσεις μπορούν να δοθούν.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στον Αρένα FM:

Για το τμήμα βόλεϊ: «Εδώ και λίγα χρόνια το βόλεϊ αποτελεί τη μεγάλη πληγή του συλλόγου. Εγώ κάλεσα χθες τα παιδιά, τους ενημέρωσα για την κατάσταση, καθώς αντί να μικραίνει το χάος, αυτό μεγαλώνει.

Είναι γνωστό ότι δεν υπάρχουν λεφτά. Γι΄ αυτό ζητήσαμε από τους παίκτες να βάλουν νερό στο κρασί τους, προκειμένου η ομάδα να παραμείνει στην Α1», για να εξηγήσει:

«Για να βγει η χρονιά, χρειάζονται 199.000 ευρώ, τα οποία δεν υπάρχουν. Η Λίγκα κάθε χρόνο μας δίνει 60.000 ευρώ, τα οποία, όμως, είναι δεσμευμένα από προηγούμενες οφειλές».

Για το πού θα πάει αυτή η κατάσταση, είχε να πει: «Θα χαρούμε πάρα πολύ αν οι μισοί φύγουν, αυτοί που δεν μπορούν ν΄ αντεπεξέλθουν. Αντιλαμβανόμαστε ότι κάποιοι είναι εκτός Θεσσαλονίκης, έχουν οικογένειες να θρέψουν. Τους ‘δικούς’ μας, όμως, πιστεύω ότι θα τους περιφρουρήσουμε και θα τους έχουμε στην αγκαλιά μας».

Για το αν η απάντηση είναι αρνητικά: «Δεν τους συμφέρει να πέσει η ομάδα, γιατί κανείς μετά δεν θα πάρει τα λεφτά του.

Αν χρειαστεί θα παίξουμε με τους εφήβους. Τους καλούμε να τιμήσουν τη φανέλα τους. Το δικαιούται ο Άρης να είναι στην Α1».

Για τη συνάντηση με τον Καρυπίδη για το ποδοσφαιρικό τμήμα: «Είναι σημαντικότατο να γίνει αυτή η συνάντηση. Έχουμε βάλει τα γκάζια και η ιστορία αυτή πρέπει να λήξει μέχρι τον Μάιο».

To Top