Παραιτήθηκε η διοίκηση, ντόμινο εξελίξεων στην ΠΑΕ Άρης!

Οι εξελίξεις σημειώνονται με ραγδαίους ρυθμούς στην ΠΑΕ Άρης. Το απόγευμα Παρασκευής το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ παραιτήθηκε, υπό το βάρος της απόρριψης του φακέλου της αδειοδότησης, της αποτυχημένης χρονιάς και της κρίσης που κορυφώθηκε τις τελευταίες μέρες, με δεδομένη την οργή του φίλαθλου κόσμου της ομάδας. Ντόμινο εξελίξεων στην ΠΑΕ… Διαβάστε στο PRESSARIS πώς διαμορφώνεται το σκηνικό της “επόμενης μέρας”.

Η ανακοίνωση που ανέβηκε ακριβώς στις 17.48 στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:

«Την παραίτηση τους από τις θέσεις του ΔΣ της ΠΑΕ υπέβαλλαν με το παρακάτω κείμενο 7 μέλη της διοίκησης. Αναλυτικά η τοποθέτησή τους:

«Αναλαμβάνοντας την ευθύνη που μας αναλογεί στις πρόσφατες αρνητικές εξελίξεις στον αγαπημένο μας σύλλογο και με σκοπό να διευκολύνουμε τις εξελίξεις που επιβάλλεται να υπάρχουν στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ, υποβάλλουμε τις παραιτήσεις μας από την εξόχως τιμητική θέση.

ΜΕ ΤΙΜΗ
Τα μέλη του  Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΡΗΣ

ΒΑΛΟΓΙΩΡΓΗΣ ΑΓΑΠΗΤΟΣ
ΕΥΓΕΝΙΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ
ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ
ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΠΟΠΠΗΣ ΗΛΙΑΣ
ΣΑΡΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ».

Όπως σημειώνουν στην ανακοίνωσή τους τα παραιτηθέντα μέλη του συμβουλίου, ουσιαστικά με την κίνησή τους, ανοίγουν το πεδίο των εξελίξεων και των αλλαγών στην ΠΑΕ, εξελίξεις που θα δρομολογηθούν σε δυο… δόσεις: πρώτα σε μεταβατικό στάδιο και στη συνέχεια σε μια πιο οργανωμένη και συγκροτημένη προσπάθεια.

Το εύλογο ερώτημα του κόσμου είναι γιατί παραμένουν οι Θανάσης Αθανασιάδης και Αντώνης Ζαμπέτας και δεν παραιτήθηκαν μαζί με τα υπόλοιπα μέλη, όντας τα ισχυρά πρόσωπα της διοίκησης… Η απάντηση εδώ και το λεπτό σημείο είναι ότι φέρουν τις υπογραφές τους στις μεγάλες και ανοιχτές υποχρεώσεις της ΠΑΕ (άρα και τις ποινικές ευθύνες), θέμα το οποίο αναμένεται να διευθετηθεί μέσα στις επόμενες μέρες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν, λοιπόν, ότι θα δρομολογηθούν οι ενέργειες για τη δημιουργία ενός πενταμελούς (μεταβατικού σε πρώτη φάση) σχήματος με τον Αντώνη Ζαμπέτα σε ρόλο προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου, πλαισιωμένο από πρόσωπα κοινής αποδοχής και την προσθήκη ενός εκπροσώπου του ερασιτέχνη Άρη.

Προσωρινά παραμένει στη διοίκηση ο νυν πρόεδρος της ΠΑΕ Θανάσης Αθανασιάδης, ο οποίος θα έχει «ημερομηνία λήξης» μέχρι να ξεκαθαρίσουν κάποια διαδικαστικά ζητήματα. Η παρουσία του θεωρείται ότι θα είναι καθαρά τυπική, με χρονικό ορίζοντα το πολύ δέκα ημερών.

Ο Γιάννης Κόντης δεν θα έχει συμμετοχή στην νέα προσπάθεια, μια και χρεώνεται μεγάλο μέρος από τη διοικητική αποτυχία της ομάδας. Το θέμα του, όμως, παρουσιάζει κάποιες ιδιαιτερότητες, οι οποίες θα πρέπει να ξεπεραστούν τις επόμενες μέρες…

 

 

 

 

Σε λίγο περισσότερα…

 

 

To Top