Παραιτήθηκε ο Νίκος Παπαδόπουλος!

Την παραίτησή του υπέβαλλε ο πρόεδρος του ΑΣ, Νίκος Παπαδόπουλος στο σημερινό έκτακτο διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη! Σύμφωνα με πληροφορίες αύριο, ημέρα Παρασκευή, θα εκδοθεί και σχετική ανακοίνωση που θα επιβεβαιώνει το τέλος της προεδρίας του Παπαδόπουλου στην “μάνα” του συλλόγου, αν και υπάρχουν μέλη του συμβουλίου, που προσπαθούν να μεταπείσουν τον Παπαδόπουλο.

Στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο, λίγο μετά τα μεσάνυχτα ο πρόεδρος του ΑΣ Άρη, υπέβαλλε την παραίτησή του από την θέση του και ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου. Το συμβούλιο συνεχίστηκε και ασκήθηκαν πιέσεις στον Παπαδόπουλο από μέλη της διοίκησης για να αλλάξει την απόφασή του, όμως αυτό που προκύπτει είναι πως ο ίδιος εμμένει στην παραίτησή του.

Λογικά αύριο το πρωί θα προκύψουν οριστικές εξελίξεις που θα αφορούν την διάδοχη κατάσταση, αν και πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ερασιτέχνης θα πορευτεί με τον Γιώργο Κάρλα επικεφαλής, ο οποίος μέχρι τώρα είναι αντιπρόεδρος, ενώ την θέση του Παπαδόπουλου στο συμβούλιο θα πάρει ο Βαγγέλης Αγγελούσης.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις είναι στον “αέρα” και η έκτακτη γενική συνέλευση του ΑΣ Άρη με βασικό θέμα τα οικονομικά, ενώ χρονικός ορίζοντας για τις εκλογές και την ανάδειξη νέας διοίκησης στις πρώτες εκτιμήσεις δίνεται για τον Σεπτέμβριο.

To Top