Τεράστιας σημασίας το σημερινό ραντεβού της ΠΑΕ με Μαυραγάνη, Θεοχάρη για το άρθρο 99!

Το ενδιαφέρον του ποδοσφαιρικού Άρη δεν είναι σήμερα μεταγραφικό. Είναι… κυβερνητικό. Η συνάντηση που θα έχει το κλιμάκιο της ΠΑΕ με επικεφαλής τον Δημήτρη Ηλιάδη θα συναντηθεί το μεσημέρι με τον υφυπουργό Οικονομικών, Γιώργο Μαυραγάνη και τον γενικό γραμματέα Δημόσιων Εσόδων, Χάρη Θεοχάρη, προκειμένου να τεθεί επί τάπητος η ρύθμιση της οφειλής προς το δημόσιο μέσα από την υπαγωγή της εταιρείας στο άρθρο 99.

Ο Δημήτρης Ηλιάδης θα έχει μαζί του τον Αργύρη Αργυριάδη, μέλος της νομικής ομάδας της ΠΑΕ στην υπόθεση υπαγωγής στο άρθρο 99, τον Χρήστο Γρόλλιο, που ήταν παρών και στην προηγούμενη συνάντηση της ΠΑΕ με τον Μαυραγάνη επί διοίκησης Ψηφίδη, τον φοροτεχνικό Μπάμπη Κωτσιόπουλο και τον διαμεσολαβητή που έχει οριστεί από το δικαστήριο, Λουβοδίκο Σιλάβο.

Στόχος του Άρη είναι να γίνει η ρύθμιση της οφειλής σε 90 τριμηνιαίες δόσεις και να “κουρευτούν” οι προσαυξήσεις. Είναι ένα ραντεβού που απαιτεί ιδιαίτερα λεπτούς χειρισμούς, γιατί από το αποτέλεσμά του εξαρτάται άμεσα η υπαγωγή της ΠΑΕ στο άρθρο 99, καθώς το δημόσιο είναι ο μεγαλύτερος πιστωτής της ΠΑΕ σε ποσοστό μεγαλύτερο του 50%!

 

To Top