Παραιτούνται αύριο Γεωργούλης, Κουρόγλου, Αρβανίτης

Επικοινωνία μεταξύ των μετόχων και της ομάδας των Αρειανών που ήθελε να κάνει διοίκηση πρωτοδικείου δεν υπήρξε ούτε χθες, ούτε σήμερα και στη διάρκεια της αυριανής ημέρας οι “πρωτεργάτες” της κίνησης για το πρωτοδικείο, Τάκης Γεωργούλης, Θοδωρής Κουρόγλου και Λευτέρης Αρβανίτης θα υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους από την ΚΑΕ!

Ο εκπρόσωπος των μετόχων σε αυτή τη διαπραγμάτευση, πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ, Θανάσης Τζεβελέκης δεν επικοινώνησε ούτε χθες, ούτε και σήμερα με τον Τάκη Γεωργούλη, που είχε δώσει deadline χθες για να προκύψει οριστική λύση. Κάτι τέτοιο δεν έγινε και έτσι στη διάρκεια της σημερινής ημέρας οι κ.κ. Γεωργούλης και Κουρόγλου θα υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους στον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου της ΚΑΕ, Γιάννη Δαμιανίδη, ενώ ο Λευτέρης Αρβανίτης θα υποβάλλει την παραίτησή του στον πρόεδρο του ΑΣ, Νίκο Παπαδόπουλο, γιατί είναι “διορισμένος” από τον Ερασιτέχνη στην ΚΑΕ. Είναι είδηση που επιβεβαιώθηκε από τον ίδιο τον κ. Γεωργούλη σε επικοινωνία που είχε μαζί του το PRESSARIS.

Από εκεί και πέρα θα σηματοδοτηθούν εξελίξεις στο διοικητικό της ΚΑΕ. Φήμες για επιστροφή Τζεβελέκη στην ΚΑΕ υπάρχουν, αλλά δεν επιβεβαιώνονται από πουθενά. Το μόνο βέβαιο πάντως είναι ότι το μπαλάκι θα πάει και πάλι στους μετόχους, οι οποίοι και θα πρέπει να αποφασίσουν τι θα κάνουν με την ΚΑΕ.

Στη διάρκεια της σημερινής ημέρας ίσως υπάρξουν νεότερα από την πλευρά των μετόχων, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως θα προκύψει κάτι οριστικό μέχρι τα μέσα της επόμενης βδομάδας.

To Top