Ύποπτο και ύπουλο «παιχνίδι» Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού

Τις τελευταίες μέρες γινόμαστε μάρτυρες ενός ύποπτου και ύπουλου παιχνιδιού από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό με μπαράζ ανακοινώσεων και αλληλοεπιθέσεων με φόντο τη διαιτησία.

Επειδή είναι γνωστό ότι οι δυο σκανδαλωδώς επί σειρά… δεκαετιών ευνοημένοι σύλλογοι του κέντρου, κόπτονται μόνο για τα συμφέροντά τους και για το κατά πόσο μεγάλη θα είναι η… πίτα και ούτε νοιάζονται για το ελληνικό ποδόσφαιρο, η τελευταία μάχη χαρακωμάτων δείχνει την απεγνωσμένη προσπάθειά τους να επηρεάσουν το προσκήνιο και το παρασκήνιο του ποδοσφαίρου και ειδικότερα, τον… ευαίσθητο (sic…) χώρο της διαιτησίας.

Ο Άρης είναι ένας από τους συλλόγους, ο οποίος πλήρωσε και πληρώνει ακριβά τα «ανθρώπινα» λάθη των διαιτητών (sic…) και ο κόσμος του έχει συνειδητοποιήσει το ύποπτο παιχνίδι που παίζεται.

Κανείς δεν θα ανεχθεί την Κυριακή να υπάρξουν ανάλογες διαιτησίες τύπου… Δαλούκα στο παιχνίδι Άρη-Παναθηναϊκού, όπως και το παραμικρό στην πλάτη των κίτρινων και των χιλιάδων οπαδών του. Κύριοι, προσέξτε…

Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι με ανακοίνωσή του ο Ολυμπιακός απάντησε στην προχθεσινή ανακοίνωση του ΠΑΟ, οποίος καυτηρίασε την επιστροφή Καλόπουλου.

Μόνο που ο Ολυμπιακός δεν αναφέρεται στην επιστροφή Καλόπουλου, αλλά σε μια σειρά άλλων ζητημάτων. 

Συγκεκριμένα καταπιάνεται με θέματα που αφορούν από την θητεία του Γόντικα στην ΕΡΤ έως τα “φίλα προσκείμενα” κανάλια MEGA και STAR, από τον “γραφικό” εκπρόσωπο του πρίγκιπα μέχρι την αλλαγή του αθλητικού νόμου, και από την ΕΠΟ που “πρέπει να πάρει θέση” έως την διαιτησία του Κάκου και των βοηθών στον τελικό κυπέλλου!

Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Αμέσως μετά ήρθε η απάντηση του Παναθηναϊκού μέσω… κύκλων του.

Διαβάστε εδώ την απάντηση των “πράσινων”

To Top