ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

“Παραλάβαμε χρέη πάνω από 5.000.000 ευρώ, όλοι στάθηκαν δίπλα μας”

Στην στήριξη του κόσμου του Άρη, αλλά και στα χρέη που παρέλαβε ως μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ αναφέρθηκε ο Δημήτρης Γουλιέλμος.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: “Πριν πάρω την απόφαση να πάρω τις μετοχές και να σωθεί η ομάδα, όλοι οι φίλοι μου. Πρόσεξε τον κόσμο μου είπαν, τους οργανωμένους. Δεν θα δω ευτυχία σε αυτό τον δρόμο μου είπαν. Να πω το εξής. Δεν είδα καμία επίθεση, καμία αντίθεση, κανένα πρόβλημα από τον απλό Αρειανό. Αντίθετα, όλοι στάθηκαν δίπλα μας με αγάπη, σχετική εμπιστοσύνη και υπομονή. Αυτό θέλω να πω είναι ένα χαρακτηριστικό ακόμα, της οικογένειας του Άρη που κατά βάση είναι μπασκετική. Είναι η μόνη ομάδα στη χώρα, που είναι μία μεγάλη μπασκετική οικογένεια.

Τι προσπαθούμε να κάνουμε. Θέλω να έχουμε μία εταιρία που να μπορεί να αντεπεξέρχεται οικονομικά και σιγά σιγά να πληρώσει τα χρέη της και να αποταμιεύει ένα ποσό, για να μεγαλώσει και να έχει ένα δικό της ταμείο. Αυτό το κάνουμε με πολλή οικονομία. Τα τρέχοντα έσοδα της ΚΑΕ να εξυπηρετούν τα έξοδα. Ότι βγάζουμε αυτό να ξοδεύουμε. Η αρχή του κάθε νοικοκύρη αυτή και θα την εφαρμόσουμε. Και σιγά σιγά με υπομονή, γιατί ο Άρης έκανε κάθε χρόνο μία τρύπα, τώρα δεν πρέπει να ξαναγίνει. Γίνεται ήδη, δεν είναι εύκολο, αλλά πρέπει. Η φετινή σεζόν θα είναι ισοσκελισμένη. Με τα χρήματα που έχουμε διαθέσει, εγώ και όσοι με στηρίζουν, να εξυπηρετήσουμε το χρέος των 5 και πλέον εκατομμυρίων που έχουμε αναλάβει. Στα παλιά χρέη, θέλω να πω πως είμαστε σε καλό δρόμο, δεν έχει τελειώσει και θέλω να δηλώσω σχετικά εντυπωσιασμένος από την αντιμετώπιση των αθλητών που χρωστάει η ΚΑΕ. Την κατανόηση και την αντίληψη πως ο Άρης πρέπει να υπάρχει, γιατί ελληνικό μπάσκετ χωρίς τον Άρη, είναι κάτι λιγότερο. Δεν αναφέρομαι στην έννοια του Αυτοκράτορα, την οποία θέλω να ζήσω μελλοντικά, αλλά τώρα δεν την έχω μπροστά μου».

To Top