Παραμένει ισχυρό το “brand name” του μπασκετικού Άρη! (photostory)

Το μικρό πάρτι που στήθηκε χθες στο περίπτερο της CYTA στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης εξέπληξε τους καινούριους παίκτες του Άρη, που πήραν μια πρώτη γεύση για το τι σημαίνει στήριξη και αγάπη του κόσμου!

Πρώτη φορά μοίρασαν τόσα αυτόγραφα, φωτογραφήθηκαν με φίλους της ομάδας και ένιωσαν έντονα την αγάπη του κόσμου για αυτήν. Ο μπασκετικός Άρης όσα προβλήματα κι αν έχει, που έχει, δεν παύει να είναι μια ομάδα πέρα από τα όρια της απλής στήριξης. Είναι πολλά περισσότερα και γι’ αυτό παραμένει πολύ ισχυρό το “brand name” του τμήματος.

Αυτό άλλωστε φάνηκε και από τις δηλώσεις της διευθύντριας μάρκετινγκ της CYTA, Μαρίνας Νικολάου, η οποία τόνισε χθες πως “είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για τη συνεργασία μας με τον Άρη. Είχαμε αποφασίσει εξ αρχής η συνεργασία να μην είναι μόνο για ένα χρόνο και ήδη μπαίνουμε στη δεύτερη σεζόν. Είμαστε χαρούμενοι που όλη η ομάδα είναι εδώ και ο κόσμος είναι ευχαριστημένος που του δώσαμε αυτή τη δυνατότητα να δει τους παίκτες και να υπογράψουν αυτόγραφα.
 Η CYTA ως εταιρία τηλεπικοινωνιών, στοχεύει σε ενέργειες που δίνουν χαρά στον κόσμο και θέλουμε να ανταποδίδουμε την ευγνωμοσύνη μας προς αυτόν”.

Φωτογραφίες από την εκδήλωση στο περίπτερο της CYTA στη ΔΕΘ: 

{gallery}karaoglanidis/aris_deth{/gallery}

To Top